Un bărbat cu probleme psihice a spart două geamuri la Palatul Administrativ....

Un bărbat cu probleme psihice a spart două geamuri la Palatul Administrativ. Ce a mai distrus prin oraș, într-o singură noapte FOTO

1
DISTRIBUIȚI
cjt03
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Geamurile ușilor de acces în Palatul Administrativ au fost sparte noaptea trecută de o persoană cu probleme psihice care și-a început ”turneul” în complexul Favorit, apoi a ajuns să spargă geamurile la reprezentanții Guvernului în teritoriu pentru ca, până dimineață, lăsat liber de polițiști, să mai distrugă și un local.

Sorin Lazăr Lulariu , în vârstă de 54 de ani, a aruncat cu pietre înspre clădirea Prefecturii reușind să facă țăndări sticla din spatele feroneriei de la intrare. De dimineață, în timp ce la Prefectură se lucra de zor la înlocuirea sticlei distruse, atacatorul a incendiat ușa unui local. “Aseară, pe la ora 19.45, un bărbat de 54 de ani a aruncat cu un bolovan şi a spart două geamuri ale Palatului Administrativ. Cei care asigură paza clădirii au anunţat imediat Jandarmeria care a venit la faţa locului pentru a constata ce s-a întâmplat”, a declarat Jana Lavritz, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Timiş.

Jandarmii care l-au identificat și prins imediat pe acesta, i-au întocmit dosar penal pentru distrugere. Ei spun că Lulariu e bolnav psihic. ”Se pare că bărbatul care a recurs la acest gest este un pacient al Spitalului de Psihiatrie de la Gătaia, deoarece asupra lui s-au găst documente medicale care atestă acest lucru de către colegii mei de la Gruparea Mobilă care au intervenit în urma unei solicitări telefonice de la Palatul Administrativ”, a declarant Daniela Stanciu, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.
Înainte să spargă geamurile Palatului Administrativ, Lazăr s-a bătut cu doi bărbați într-un local din Complexul Favorit.


Cei trei au fost luați de poliție și audiați, dar agresorului i s-a dat drumul pe motiv că are probleme psihice. A urmat apoi episodul cu geamurile de la Prefectură. Lulariu a fost dus din nou la poliție pentru identificare și declarații, dar a fost lăsat să plece. În această dimineața a fost preluat de polițiștii Secției 4 chemați să intervină de urgneță la un local de pe Calea Bogdăneștilor nr.2 unde bărbatul a iscat un scandal în toată regula. ”Pe fondul consumului de alcool a rupt mai multe tacuri de billiard și a incendiat ușa localului Dinasty”, a declarat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș. Sorin Lazăr Lulariu va fi prezentat procurorului cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.