Un militar aflat în misiune a fost înjunghiat în gât în apropiere...

Un militar aflat în misiune a fost înjunghiat în gât în apropiere de Paris

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Un militar aflat în misiune în cartierul de afaceri La Défense (Hauts-de-Seine) a fost înjunghiat în gât cu un cutter, astăzi, de un bărbat care a fugit de la locul faptei.


Agresiunea s-a produs în jurul orei 18.00 (19.00 ora României), în faţa magazinului Virgin, relatează Le Parisien, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

Militarul era în uniformă şi a fost rănit la gât, dar viaţa lui nu este în pericol. Agresorul a fugit, iar poliţia l-a descris drept un bărbat nord-african, în vârstă de aproximativ 30 de ani. El are barbă şi poartă o bluză neagră şi o tunică de culoare deschisă. În absenţa unor elemente despre personalitatea şi motivaţiile agresorului, preşedintele francez François Hollande a declarat că „trebuie analizate toate ipotezele”. „Nu vom neglija niciuna, analizăm toate elementele”, a afirmat el de la Addis Abeba, în Etiopia.

Şeful statului a refuzat să facă vreo legătură cu moartea unui soldat britanic, miercuri, la Londra. Doi bărbaţi l-au ucis pe acest militar cu o armă albă în plină stradă, afirmând că au acţionat „în numele lui Allah”. Guvernul britanic a apreciat că acesta este un act de natură teroristă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.