Un român şi-a omorât soţia şi pe o prietenă a acesteia, după...

Un român şi-a omorât soţia şi pe o prietenă a acesteia, după care s-a sinucis, în Italia

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta_italia

Un imigrant român, în vârstă de 35 de ani, care se mutase in Sicilia de puţin timp, şi-a omorât soţia şi pe o prietena a acesteia, aseară, după care s-a sinucis aruncându-se în faţa metroului, în oraşul Palermo, relatează ziarul La Stampa, citat de Mediafax.


În încercarea de a-i anunţa familia, anchetatorii au descoperit că soţia acestuia, tot româncă, zăcea moartă într-un apartament din centrul oraşului Palermo. Femeia a fost identificată drept Mihaela G., în vârstă de 34 de ani, şi s-a stabilit că fusese ucisă cu lovituri aplicate cu o toporişcă în zona craniului. În acelaşi apartament era şi cadavrul unei poloneze care fusese sufocată cu o pungă de plastic.

Conform informaţiilor preliminare citate de agenţia ANSA, anchetatorii au stabilit că cele două femei au fost ucise de românul Gabriel D., care apoi s-a sinucis. Gabriel D. se mutase de curând în Italia şi deocamdată nu locuia împreună cu soţia. Aceasta locuia de câţiva ani cu prietena poloneză, amândouă lucrând ca menajere. Potrivit unor persoane care îl cunoşteau pe român, acesta era foarte gelos şi se certa frecvent cu soţia. Anchetatorii încearcă să stabilească mobilul crimelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.