Un simplu eveniment open-air: Electric Playground, cu C.T.C, R..O.A. şi Şuie Paparude

Un simplu eveniment open-air: Electric Playground, cu C.T.C, R..O.A. şi Şuie Paparude

0
DISTRIBUIȚI

suiepaparude

Amatorii de concerte şi petreceri din Timişoara sunt invitaţi la un eveniment intitulat Electric Playground, care va aduce în oraşul nostru recitaluri cu formaţiile C.T.C, R.O.A. şi Şuie Paparude.

„Contrar tuturor aparenţelor, Electric Playground nu se vrea a fi un festival. Din păcate, în oraşul nostru tot mai mulţi organizatori de evenimente strică noţiunea de festival denumind simple seri de distracţie într-un mod cât se poate de pompos cu această denumire. Un festival este ceva de genul Exit, Sziget, Plai sau altele, nu o seară în care cineva aduce nişte DJ şi câteva trupe pe aceeaşi scenă“, ne-a declarat DJ Kuky, organizatorul acestui eveniment care va avea loc în data de 28 iunie, pe DN 69 la kilometrul şase, la ieşirea spre Arad.


Alături de numele amintite, Electric Playground va avea parte de seturi susţinute de George Allen, DJ Kuky, Not So Common DJ (Bucureşti) şi P.U.S.H. „Vrem ca acest eveniment să crească treptat, pe o bază solidă. Este targetat pe un public corect, consecvent, care merge de obicei la asemenea evenimente. Nu concurăm cu nimeni şi locaţia va fi amenajată conform conceptului, vom avea jonglerii, balansoare, tobogane, o sonorizare de 20.000 de waţi şi toate condiţiile pentru un eveniment reuşit. Ne aşteptăm la un public de 1.500 de persoane“, ne-a mai declarat organizatorul principal al acestui eveniment. Biletele pentru Electric Playground s-au pus deja în vânzare, până pe 1 iunie acestea costând la preţ promoţional 30 de lei pentru două persoane. Cei care îşi achiziţionează bilete în avans până pe 27 iunie vor plăti 20 de lei pe un bilet, urmând ca la faţa locului acestea să coste 30 lei de persoană.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.