Un weekend cu acorduri jazz, electro și rock: Concerte cu Alexandrina, Burning...

Un weekend cu acorduri jazz, electro și rock: Concerte cu Alexandrina, Burning Table, Vama şi Nightlosers

0
DISTRIBUIȚI

alexandrina 015

ASTĂZI. Amatorii de cântări live au parte de un concert cu Burning Table, cu Misguided în deschidere la clubul Daos (10 lei), la Jazzissimo Lounge, de la ora 22.00 e concert Alexandrina (60 lei), la Scottish Pub de la ora 23.00 are loc un concert cu Pseudonym (gratis), iar la San Marzano Gold, de la ora 20.00, e concert de lansare Adeline. Amatorii de petreceri au parte de evenimente cu Linx, Beam, Smoke în clubul El Che şi de un pool – party caritabil în No Name.

VINERI. Vama cântă la Fratelli (20 lei), la Daos au loc concerte cu Syn Ze Sase Tri şi Prohod (15 lei), iar la Snake, de la ora 21.30, are loc un concert cu Nightlosers, cu Grave For Sale în deschidere (30 lei).


La Viena Club, de la ora 22.00, are loc prezentarea colecţiei „Musette“ by Adrian Haiduc (10 lei băieţi, gratis pentru fete), la Jazzissimo Lounge e recital de pian cu Mihai Bizgan. La capitolul petreceri la Arqa are loc Crystal Clear cu Mr. Koko & Mark Perra, la Hooters Pub e Partydul Kiss FM, iar la No Name Outdoor e Grand Opening cu DJ Wanda b2b Miss Mavrick (Marea Britanie).

SÂMBĂTĂ. Grupul de Rezistenţă şi Unda Comună vin la Setup Venue (15 lei), la Van Graph K Fe se lansează compilaţia Made in Timişoara by anonimTM, cu party susţinut de Qewza, Waka X, Mr H, Nazo, Angel, Who:ratio, Newgotti şi Mental Chemistry. La clubul Arqa, are loc AfterNigHt events [ANe]: 2 Years Anniversary Tour, cu Edouard Von Shake (Franţa), Alexandru Popovici, Incolor şi Dani T (10 lei până la miezul nopţii, 20 lei după), iar la Madness Club vine Nick Kamarera.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.