Vezi cum şi-a arătat penisul în faţa poliţiştilor un ţigan nervos că...

Vezi cum şi-a arătat penisul în faţa poliţiştilor un ţigan nervos că sunt filmaţi patru hoţi prinşi în flagrant VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

dezbracat 1

Polițiștii de la Furturi Auto din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Timiș au sărbătorit prin muncă 1 Mai – au prins în flagrant patru indivizi care, cu tupeu, au furat o mașină de pe bulevardul Mihai Viteazu din Timișoara ziua-n amiaza mare. Unul dintre polițiștii de la Furturi Auto i-a văzut încă de dimineaţă pe cei patru învârtindu-se în jurul Daciei break, care stătea de mai multe luni parcată pe bulevard. Când s-a întors spre casă i-a văzut pe cei patru cum au tractat maşina de un Renault cu numere de Franţa, folosindu-se de centurile de siguranţă, şi au plecat cu ea. Ghinionul hoţilor a fost că au fost prinşi în flagrant, fiind interceptaţi după câteva minute după ce au plecat cu maşina furată. Cei patru, unul dintre ei având doar 16 ani, s-au apărat susţinând că proprietarul unei vile le-ar fi dat 50 de lei ca să mute maşina, dar varianta acestora a fost negată de cel nominalizat. În mașina cu care au venit cei patru au fost descoperite un levier și un alt dispozitiv folosit la spargeri.

În apărarea celor patru suspecţi a sărit un alt ţigan din clanul „Diamant”, poliţiştii realizând flagrantul chiar în faţa vilei pe care procurorii DIICOT au pus sechestru în dosarul în care mai mulţi membrii ai familiei au fost acuzaţi de trafic de persoane.


„Ce aveţi cu băieţii? Dacă le-a spus ţiganul ăla să ia maşina ce vină au ei? De ce-i filmezi? N-ai voie. Hai filmează-mă pe mine”, a început să vocifereze Doru Novacovici, cunoscut de poliţişti după porecla „Pipi”. Ca să fie mai convingător, bărbatul şi-a dat jos pantalonii în mijlocul buleverdului şi şi-a arătat penisul fără niciun fel de grijă că erau în jurul său mai mulţi poliţişti şi jandarmi care făceau cercetările la faţa locului. Scandalagiul a fost luat de un agent și lăsat să plece după ce i s-au luat datele pentru a fi amendat. După ce criminaliștii au făcut cercetările la fața locului, mașinile au fost duse la sediul Poliției. Cei patru urmează să fie puși sub acuzare pentru furt calificat și să fie reținuți, polițiștii având bănuială că ar fi comis și alte fapte de acest fel.

8 COMENTARII

  1. Politisti si jandarmi ar trebui sa fie pedepsiti pentru ne punere in aplicare a legi.
    Bravo tiganilor ca sunt uniti.
    Rusine noua ca platim niste paraziti si suntem prea toleranti cu infractotri.

  2. bey Gigi Kent!
    sa i-o su*ji lu PIPI al nost ca-i place!!!
    si putzit esti tu cu romanii tai cu tot. ca noi tiganii venim din jermania cu educatie. asa sa sti matale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.