Vila patronului de la „Jurchiţa Serv”, percheziţionată cu mascaţii într-un dosar de...

Vila patronului de la „Jurchiţa Serv”, percheziţionată cu mascaţii într-un dosar de evaziune fiscală. Vezi cât este prejudiciul UPDATE Ce au ridicat poliţiştii

1
DISTRIBUIȚI

mascati jurchita serv

Polițiștii de Serviciul de Investigare a Fraudelor împreună cu luptătorii SAS Timiș au descins, în această dimineață, în trei locații din Moșnița Veche și Timișoara, la sediul firmei Jurchița Serv și la locuințele asociatului şi directorului societăţii. Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar de evaziune fiscală instrumentat de cei de la SIF. Conform probelor adunate de anchetatori, în perioada 2007 – 2013, firma specializată în vânzarea de utilaje de curățenie și-a diminuat veniturile prin „metoda factura” folosită de ţiganii de la Strehaia – înregistrarea în contabilitate de facturi false.


Mai exact, cei doi suspecţi au înregistrat 72 de facturi fictive în care se regăseau mărfuri achiziţionate, furnizorii nelivrând niciodată produsele către societatea reprezentată de aceştia. Prejudiciul stabilit până acum se ridică la aproape 700.000 lei. La această oră, polițiștii percheziționează două vile din Moșnița Veche și toate mașinile firmei. Până acum, Ionel Jurchiţa nu a făcut nici un fel de comentariu legat de acuzaţiile care i se aduc alături de directorul firmei – evaziune fiscală, spălare de bani, fals şi uz de fals. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE  În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ 200 de facturi fiscale „despre care există suspiciuni ca evidenţiază operaţiuni fictive”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.