Weekend cu Harry Tavitian, Vunk, Taboo din The Black Eyed Peas, Holograf...

Weekend cu Harry Tavitian, Vunk, Taboo din The Black Eyed Peas, Holograf şi Cargo

0
DISTRIBUIȚI

The Black Eyed Peas "The E.N.D. World Tour 2010" Opening Night

ASTĂZI. Amatorii de hardcore au parte de concerte cu Breathelast, Era Ticăloşilor şi Stone Fixion, la Daos Club (10 lei), iar în Piaţa Unirii, de la ora 22.30, are loc un concert cu Harry Taviatian şi Cserey Csaba (intrarea liberă). Amatorii de cover-uri au parte de concerte cu Phaser în Scottish Pub (gratis) şi Silviu Paşca & Friends, la Stadionul Dan Păltinişanu, de la ora 21.00 (gratis).

VINERI. La clubul Daos are loc un concert cu The Others – invitat special Jak Neumann, la Heaven Outdoor are loc un concert cu băieţii de la Vunk (băieţi 20 lei, fetele gratis), iar la clubul Snake e concert cu formaţia Pact (20 lei). Amatorii de jazz au parte de concerte cu Mircea Bunea Trio la Jazz Office (gratis),  şi de un recital cu Horia Făgărăşanu (pian), Diana Anastasiu (voce), Imre Beatrix Leila (voce) şi Happy Ladies: Imre Beatrix Leila, Ildiko Antonia Hadar, Roxana Guti la JazzClub BioFresh, de la ora 20.30.


Cei care preferă muzica uşoară românească au parte de un concert cu Florin Mureşan şi invitata specială, Adnana, la Porto Arte (15 lei), iar la clubul Red Eyes e concert cu Nane. La Setup Venue de la ora 22.30 are loc o petrecere Turntable Juice, cu Dj Flama, Dj Limun, Dancing Fingers, High Kulture Soundsystem şi Nazo (7 lei) iar la Atelier Cafe e petrecere cu DJ Gabriel M (5 lei).

SÂMBĂTĂ. La clubul Bunker are loc un concert caritabil cu trupa 5 O Miles (5 lei), la Heaven Outdoor vine Taboo din The Black Eyed Peas (25 lei în avans, 35 lei la faţa locului), la Stadionul Dan Păltinişanu, de la ora 21.00 e concert Holograf (gratis), iar la clubul Daos e concert RoadkillSoda. La capitolul petreceri la Cafe Deja Vu – Galeria 1, de la ora 23.45 are loc With Love, Music 7 – cu Dan Maxim, MRK, Tronc, iar la Setup Venue, de la ora 22.00 e We run the trap, cu Alex Shields, Sensorship şi Kolapsys (gratis până la miezul nopţii, 5 lei după).

DUMINICĂ. La clubul Daos de la ora 21 are loc un concert cu Sincarnate şi Decease, la Eve Fashion Lounge, de la aceeaşi oră e Vlad Grigorescu – Mind Control, la Jazzissimo Lounge, de la ora 22.00 are loc un concert flamenco cu Marta şi Richard Moir (20 lei), iar la stadionul Dan Păltinişanu, de la ora 21.00 e concert Cargo (gratis).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.