Weekend cu Zdob şi Zdub, Goran Bregovic şi Dubioza Kolektiv

Weekend cu Zdob şi Zdub, Goran Bregovic şi Dubioza Kolektiv

0
DISTRIBUIȚI

concert-zdob-si-zdub-fratelli-6

ASTĂZI. Amatorii de cântări live au parte la Jazz Office, de la ora 21.30, de un concert cu Ora H (gratis), iar la Scottish Pub se desfăşoară un recital cu trupa Box Office (gratis).

VINERI. Zdob şi Zdub cântă (gratis) la Stadionul „Dan Păltinișanu”, la Heaven Pool & Lounge cântă Direcţia 5 (20 lei), iar la Daos Club are loc un eveniment cu Thy Veils şi Makunouchi Bento (20 lei).


La Jazzissimo Lounge este programat un concert cu Jazzissimo Band (10 lei), iar în Piaţa Unirii, de la ora 22.00, cântă  Lajkó Félix şi orchestra sa, evenimentul fiind inclus în Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara. Amatorii de stand up comedy au parte de un show cu Diana Roşca la Obsesion Club, de la ora 21.00 (20 lei), iar la Setup Venue are loc Outbreak with Inward Phase (Hungary), Zero, Mad Zorno, Escape & Leave U, Waveskope (5 lei).

SÂMBĂTĂ. Goran Bregovic susține (gratis) un concert pe stadionul „Dan Păltinișanu”, iar la Halele Fructus are loc Festivalul Sabotage, cu Kolapsys, K-LU, Dubioza Kolektiv, Black Sun Empire – Codebreaker MC şi Mighty Boogie (bilet: 25 lei în avans, 35 lei la faţa locului).  La D’Arc pe Mal amatorii de petreceri au parte de un nou episod de Party People cu Dudu & McTina, Seba1394, Leizaboy, Newgotti şi Pristvi (gratis), la Daos are loc un concert cu NDB iar la Cafeneaua  Deja Vu – Galeria 1, de la ora 23:45 are loc AFTER12, un party cu  James Braddock & 2 Groovers (10 lei). Amatorii de stand up comedy au parte de un show la Porkys Pub, ora 19.30, cu Bordea şi Natanticu (25 lei).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.