Acrobaţii cu foc şi concerte memorabile la prima ediţie Electric Playground GALERIE...

Acrobaţii cu foc şi concerte memorabile la prima ediţie Electric Playground GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1985859510">

electric (12) [1024x768]

Prima ediţie a evenimentului Electric Playground, a adunat laolaltă un public degustător de beat-uri hip – hop şi sound-uri electronice, distracţia desfăşurată azi – noapte la kilometrul şase spre ieşirea spre Arad fiind una cât se poate de straşnică.

După cum era de aşteptat, lumea s-a mobilizat pentru a vedea trupele live trecute pe afiş. Din cauza faptului că la ora 20.30, la care organizatorii au anunţat că va avea loc recitalul C.T.C., numărul celor prezenţi a fost destul de redus, concertul hip – hop – erilor a început cu două ore întârziere. Prestaţia muzicienilor a fost primită cu vii aplauze de cei prezenţi, iar hiturile acestora au fost cântate la unison de amatorii genului. Cei de la R.O.A. au reuşit să creeze o atmosferă de vis la Elecric Playground şi au inclus în recitalul lor şi o piesă nouă în primă audiţie, iar veteranii de la Şuie Paparude au repurtat un succes binemeritat în faţa unui public care a cântat alături de ei piesele lor. Ceilalţi artişti care au participat la acest eveniment au fost George Allen, Sweb & Seru ft. dj Flow, DJ Kuky, Not So Common DJ, P.U.S.H. şi DJ Seba 1394. La faţa locului a existat un „locşor de joacă“ ce a inclus şi un mini – paintball, iar acrobaţiile cu foc executate pe boxele scenei au colorat aşa cum se cuvine atmosfera evenimentului.

Foto: Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.