ACS Poli a sărbătorit promovarea în Liga I cu un egal de...

ACS Poli a sărbătorit promovarea în Liga I cu un egal de Liga II-a GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1668258790">
poli prima liga20_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli nu a strălucit în această seară la meciul de promovare, fără Boldea şi Bărbuţ şi cu Trandu doar rezervă. Timișorenii nu au reuşit să egaleze decât cu greu, abia în minutul 81, după ce au fost conduşi timp de 60 de minute de joc. Golul timişorenilor a fost marcat de Alin Şeroni cu capul după un corner, iar finalul de meci i-a aprins pe timişorenii veniţi să vadă promovarea. Introducerea lui Nanu şi Trandu în repriza a doua a adus un plus jocului timişorenilor, care au rueşit să înscrie şi să evite ruşinea înfrângerii la final de sezon.

La meci au venit câteva mii de spectatori, dar stadionul a fost departe de a se umple, chiar dacă cei de la ACS Poli au lăsat intrarea liberă. În tribune au fost câteva mii de oameni, iar micuţa galerie de la Peluza Sud şi-a triplat componenţii. Suporterii de la Peluză au venit cu steaguri alb-violete şi au cântat din începutul meciului. Pentru acest meci, Velcea a trimis în teren câţiva jucători care nu au prins prea multe minute de joc în acest sezon, portarul Coca, tânărul fundaş Cristian Bocşan, Răzvan Dobricean şi atacantul Marco Enciu.

Timişorenii au încasat un gol prostesc în minutul 19 al partidei. Bud a şutat destul de slab pe poartă, dar portarul Valentin Coca i-a trecut mingea printre picioare şi Bihorul conducea cu 1-0. În minutul 30, oaspeţii au avut o nouă ocazie. Mărkuş a şutat pe poartă spre bara transversală, dar de data asta Coca a boxat balonul. ACS Poli a avut o ocazie importantă în minutul 41 după ce Dobricean a scăpat singur cu mingea de la mijlocul terenului. Portarul bihorenilor s-a plasat în faţa mijlocaşului bănăţean şi a oprit acţiunea.

Repriza a doua a adus la mai multe ocazii irosite de timişoreni. În minutul 51, Dobricean a bătut o lovitură liberă, însă portarul orădenilor a fost din nou pe fază şi a respins în corner. Tot Dobricean a trimis balonul mult peste poartă cinci minute mai târziu. Intrat în repriza a doua, Florin Nanu a creat o ocazie importantă în minutul 70, după o cursă pe partea stângă. Mijlocaşul a centrat, însă Boştină nu a ajuns mingea. ACS Poli s-a apropiat din nou de gol câteva minute mai târziu, după un şut a lui Trandu din careu, cu balonul respins de portarul oaspeţilor. Acelaşi Trandu a trimis o nouă minge bună este poarta echipei lui Marian Pană. Bănăţenii nu au mai ratat plasa după un corner bătut în minutul 81, când Alin Şeroni a marcat cu capul, iar spectatorii au început să spere la un rezultat pozitiv.

ACS Poli: Coca – Nohai, Bocşan, Şeroni, Marovic, Dobricean (’58 Trandu), Petre, Poparadu, Bălace (pauză Nanu), Enciu (’58 Boştină), Szekely

FC Bihor Oradea: Popescu – Bic, Bud, Coroian (’80 Selagea), Florean, Lazăr, Mărkuş (’83 Popa), Pop, Ţînc, Tîrnăcop, Vasilache (’92 Chetan)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.