ACS Poli, în linie dreaptă spre cantonament. Ce promite venezueleanul Jorge Ruiz

ACS Poli, în linie dreaptă spre cantonament. Ce promite venezueleanul Jorge Ruiz

0
DISTRIBUIȚI

Jorge Ruiz

La ACS Poli antrenamentele au loc zi de zi până la plecare spre Slovenia de luni. Deocamdată, lotul nu este definitivat şi urmează ca să se stabilească de către conducere pe cine vor trimite acasă din cei aflaţi în probe. Şefii de la ACS îl aşteaptă şi pe Souleyman Keita, care are bilet de avion pentru mâine.

Cel mai probabil, se va renunţa şi la o parte dintre fotbaliştii deţinuţi de Marian Iancu care au prins puţine minute de joc şi în retur, ca Artean, Dobricean sau Boştină. Echipa va pleca în Slovenia unde va juca şi primele meciuri de verificare cu Dinamo Zagreb, Karpaty Lvov şi Udinese după două săptămâni de antrenamente intense la Timişoara. Jorge Ruiz, atacantul venezuelean care a semnat pe trei ani cu ACS Poli spune că antrenamentele nu i s-au părut dificile,deşi vine din America de Sud unde se joacă alt fotbal. Atacantul a evoluat ultima dată la Tucanas de Amazones şi spune că este bucuros că a făcut pasul spre fotbalul european. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această şansă, am venit la o echipă importantă din România, într-un oraş foarte frumos şi cu un staff care se poartă foarte bine cu jucătorii.


Nu ştiam prea multe despre România şi Timişoara. Până acum am jucat doar în Venezuela,, e un pas important în cariera mea şi sper să dau tot ce am mai bun din mine pentru echipă. Nu mi s-a părut greu la pregătire, face parte din fotbal, din meseria noastră şi e nevoie de sacrificii. M-am simţit foarte bine, terenul de antrenament e bun, jucătorii la fel. Am auzit despre adversarii noştri din cantonament, sunt echipe bune din Europa, dar vom juca 11 contra 11”, a declarat Ruiz pentru PRESSALERT.ro.

Zilele următoare urmează ca cei care termină junioratul să semneze înţelegeri cu ACS Poli. Întrei cei cooptaţi în lotul echipei mari sunt Cristian Bărbuţ, Cristian Bocşan şi Miodrag Todorov. Bărbuţ a fost titular în banda dreaptă în multe partide din retur şi abia aşteaptă să dea piept cu Udinese, echipa de care aparţine Gabriel Torje. Cristian Bărbuţ este comparat cu Torje pentru că joacă pe acelaşi post, mijlocaş dreapta, este foarte talentat pentru vârsta sa, are viteză de execuţie şi este sub contract şi cu aceaşi impresar ca Torje. „Îi mulţumesc domnului antrenor că m-a cooptat şi în pregătirea din Turcia şi sper ca şi în acest cantonament să avem un joc cât mai bun şi cât mai eficient. Abia aşteptă să joc cu Udinese şi să vedem la ce nivel ne aflăm faţă de echipele puternice din Europa. Torje este acolo, poate va juca şi el, m-aş bucura să am un adversar ca el. Mie îmi plac însă mai mult campionatele din Anglia şi Spania, în Italia este un joc mult mai dur”, a declarat Bărbuţ. Mâine, cei de la ACS Poli spun că se va lămuri în mare parte cine va rămâne la echipă şi cine va pleca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.