Adelina Pastor, locul întâi şi cu ştafeta la Campionatele Europene pe Naţiuni...

Adelina Pastor, locul întâi şi cu ştafeta la Campionatele Europene pe Naţiuni de la Dublin

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor.cupadecristal2013

Atleţii timişoreni Adelina Pastor şi Sorin Vătămanu au participat ieri, în a doua zi a Campionatelor Europene pe Naţiuni de la Dublin, la probele de ştafetă 4X400 de metri. România a obţinut locul întâi la ştafeta feminină, însă nu a reuşit calificarea în Superliga europeană de atletism.

Adelina Pastor a concurat la ştafetă în echipa formată din Bianca Răzor, Mirela Lavric, Angela Moroşanu şi Alina Panaite.


România a concurat pe al patrulea culoar în seria a doua şi a scos un timp de 3:30:77 cu care a depăşit ştafeta feminină a Cehiei şi a primit 12 puncte pentru această probă. La masculin, rezultatul nu a fost la fel de bun. Echipajul României format din Sorin Vătămanu, Florin Purcea, Tiberiu Băneasu, Doru Tefoilescu şi Atilla Nagy a scos al şaselea timp, 3:11:33. Românii au alergat în a doua serie tot pe culoarul patru, iar proba a fost câştigată de Irlanda, cu un timp de 3:08:12. Pentru rezultatul de la 4X400 băieţi, ţara noastră a primit 7 puncte. România a ratat pe puţin accederea în Superligă după ce a totalizat 297,5 puncte, al patrulea punctaj dintre cele 12 state participante. Cehia a fost câştigătoarea, cu 351,5 puncte, urmată de Suedia, cu 311, şi Olanda, cu 299 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.