Alex Popovici revine la Timişoara. Atacantul s-a înţeles cu ACS Poli

Alex Popovici revine la Timişoara. Atacantul s-a înţeles cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

popovici poli

Alex Popovici revine pe „Dan Păltinişanu” după un an petrecut la Concordia Chiajna. Jucătorul născut la Timişoara s-a înţeles cu ACS Poli, după cum a anunţat managerul echipei Călin Rosenblum. De asemenea, marţi au mai venit în probe doi jucători, pe lângă cei trei de luni.

După promovare, clubul început să renegocieze cu fotbaliştii de la Chiajna care aparţin încă de Marian Iancu, Claudiu Belu, Florin Ilie şi Alex Popovici. Deocamdată alb-negrii au ajuns la o înţelegere doar pentru atacantul Popovici, cât şi pentru păstrarea lui Alex Boştină, care a rămas la ACS Poli şi în acest sezon. De asemene,a joi e foarte probabil să apară şi Souleyman Keita la antrenamente, iar discuţiile sunt avansate şi pentru Voronkov. „În mare parte Popovici şi Boştină rămân.


Popovici va veni de mâine la antrenament. Keita astăzi a primit noul paşaport, mâine i se pune viza şi vine spre noi, acum e în Senegal. Aşteptăm să vină şi Voronkov”, a declarat managerul general Călin Rosenblum. Alex Popovici a jucat la Poli până anul trecut, când în vară a plecat la Concordia Chiajna alături de Claudiu Belu, Florin Ilie, Rover Cârstea, Florin Sandu şi Rafael Rocha. Atacantul are 26 de ani.

Călin Rosenblum a spus că se negoiază în continuare cu Nuno Claro, dar nu şi cu Cristian Buş care ar putea veni doar ca împrumut. Deoarece ACS Poli are contracte de muncă iar alte cluburi au convenţii civile, timişorenii nu doresc să ia jucători sub formă formă de împrumut. „De la CFR Cluj nu vine nimeni acum, suntem şi discuţii cu Nuno Claro. Despre Cristian Buş am discutat cu impresarul, dar e numai sub formă de împrumut şi nu agreem această idee. Vor mai veni jucători în probe. Avem informaţii despre ei de la impresari, dar vrem să îi verificăm, deocamdată nu îi cunoaştem, în general vor veni străini”. Astăzi au mai venit în probe Caius Lungu, fundaş dreapta de la CSM Râmnicu-Vâlcea, şi Ion Dragu de la CS Mioveni, fotbalist ce poate evolua fundaş sau mijlocaş de bandă stângă.

ACS Poli nu va mai pleca în cantomanet în străinătate ca în iarnă. De data aceasta, echipa va pleca într-un stagiu de pregătire în ţară. „Vrem să facem cantonamentul în ţară. Nu merită să mergem atât de departe cu autocarul pe aceste călduri. Ca să mergem acolo şi să jucăm patru meciuri, asta putem face şi aici şi economisim nişte bani. Avem condiţii foarte bune aici. Dacă nu găsim o locaţie la munte, rămânem acasă. Este puin timp şi noi suntem în formarea echipei, e greu să vină acolo jucători, să plece, aşa acasă ne mişcăm mai repede”, a mai spus managerul Călin Rosenblum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.