Alianţa DA cheamă ONG-uri politice pe platforma „dreaptă”

Alianţa DA cheamă ONG-uri politice pe platforma „dreaptă”

3
DISTRIBUIȚI
forta civica la timisoara04_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, și Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, se află în acest sfârșit de săptămână la Timișoara ca să lanseze  un mesaj de unificare a dreptei. ”Oamenii de dreapta din Timișoara au acum cu cine vota. O alianță formată dintr-un partid condus de cel mai puternic lider al dreptei – după cum se vede din sondajele de opinie, Mihai Răzvan Ungureanu – și un partid politic istoric care nu a  făcut compromisuri, și care este PNȚCD. Noi avem mari așteptări din partea acestui electorat”, a spus Pavelescu.

Reprezentanții Alianței DA au arătat că USL e o conspirație împotriva statului de drept și a  democrației, și că de la înființare până în prezent, a făcut doar un rău imens României.


Cu credința că ”s-a încheiat epoca proiectelor și orgoliilor personale” – după cum a punctat liderul țărănist, Mihai Răzvan Ungureanu a întărit ideea că de la Timișoara trebuie să pornească și alternativa politică a conducerii României de azi. ”Mesajul meu de aici este că PSD se transformă în partid-stat pas cu pas și aduce România înapoi în situația din 1990. E cazul să nu ne mai amăgim văzând tonele de propaganda mincinoasă care vin dinspre București. Realitatea este că PSD și USL nu guvernează, ci administrează țară furându-i resursele într-un dispreț absolut față de tot ceea ce înseamnă calea europeană a României și dezvoltarea ei. (…) Ne dăm seama că, matematic, PSD, cu anexa sa PNL, se pregătește să înghită o țară întreagă. Ceea ce nu a reușit în anii 90 încearcă azi cu ultima răsuflare a unor oameni politici născuți și crescuți în comunism. (…) E insuficient să spunem că guvernarea e ineptă, neprofesionistă și răuvoitoare. Trebuie să spunem că și prin intermediul acestei guvernări PSD se pregătește să monteze în toată țara responsabili pentru jaful național. Aceștia vor fi marii șefi de regiuni: viceregii jafului național”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Alianța DA reprezintă vârful de lance al opoziției în România, potrivit scopului declarat. ”Miza noastră e ca pe platformă deschisă să vină ONG-uri cu scop politic declarat sau nu, cu partide politice conștiente de pericolul imens care pândește în momentul de față România. Asupra noastră planează urgența și necesitatea unirii dreptei”, a mai arătat Ungureanu.

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.