Americanul Anthony Lee-Ingram, pe lista de transferuri a BC Timişoara UPDATE Conducerea...

Americanul Anthony Lee-Ingram, pe lista de transferuri a BC Timişoara UPDATE Conducerea clubului confirmă semnarea contractului

0
DISTRIBUIȚI

Anthony Lee Ingram

BC Timişoara este aproape de a transfera un nou jucător străin, un sportiv din Statele Unite. Este vorba de Anthony Lee-Ingram, pe care site-ul TotalBaschet.ro l-a dat ca transfer sigur în Banat. Cei de la BC Timişoara spun însă că jucătorul nu este încă semnat, dar este în vizorul lor.

Americanul are 25 de ani şi joacă pe poziţiile 2-3, la fel ca şi sârbul Vladimir Panic, transferat săptămâna trecută. Anthony Lee-Ingram a absolvit Universitatea Brescia din SUA şi a evoluat ultima dată la Kumanovo, în Macedonia, formaţie care a jucat în Liga Balcanică.


Jucătorul începuse sezonul în Cipru la Omonia Nicosia, dar a fost transferat de macedoneni care căutau întăriri. De asemenea, baschetbalistul a mai jucat la Perry Lakes în Australia şi la Asker Aliens în Norvegia. Reprezentanții BC Timișoara spun însă că nu au parafat deocamdată înţelegerea cu el. „Anthony Lee-Ingram este pe lista noastră extinsă de jucători pe care îi avem în vedere, sunt 10-15. Până în acest moment nu  am semnat”, ne-a declarat Adrian Schindarli, ofiţer de presă al clubului de baschet. În campionatul Macedoniei, Lee-Ingram a avut o medie de 16,5 puncte marcate, iar în meciurile din Liga Balcanică, 14,7 puncte per meci. Antrenorul Tudor Costescu urmează să revină din Grecia săptămâna aceasta şi, cel mai probabil, atunci se va ajunge la o înţelegere contractuală cu americanul.

UPDATE Managerul general Leontin de Maio a confirmat, pentru PRESSALERT.ro, transferul lui Anthony Lee-Ingram. „Jucătorul este semnat cu noi. Am acoperit acum şi poziţia 2 şi 3, dar Ingram poate juca şi conducător de joc. Este un jucător cu abilităţi tehnice foarte bune, la acest capitol este peste Dominique Archie. Este puţin mai scund decât el, dar mai puternic şi mai tehnic. Ceea ce e important e că face şi multe recuperări pentru postul de extremă”, ne-a declarat De Maio despre noul jucător legitimat la BC Timişoara.

Managerul a spus că Tudor Costescu se întoarce vineri din Grecia şi ulterior echipa va legitima alţi jucători. „Trebuie să aducem jucători sub panou, poziţiile 4-5. Vom mai aduce străini şi în funcţie de românii pe care îi vom transfera”, a mai precizat De Maio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.