Austriacul Pat Porre ne aduce ritmuri de electro-swing

Austriacul Pat Porre ne aduce ritmuri de electro-swing

0
DISTRIBUIȚI

patporee3

Melomanii care apreciează muzica swing şi sound-ul Parov Stelar au parte de un eveniment deosebit la sfârşitul acestei săptămâni în oraşul nostru, când austriacul Pat Porre aduce, pentru o noapte, ritmuri din epoca swing-ului ambalate în straie cât se poate de moderne.

Pat Porre s-a născut în 1978 în Mühlviertel, un oraş din Austria şi la vârsta de 15 ani a început să fie invitat la diverse petreceri ca şi DJ. În anul 2008 a făcut cunoştinţă cu Parov Stelar Band, în cadrul unui festival numit Fest am Silbersee, unde formaţia susţinuse un concert.


Încet, încet a fost invitat să mixeze în diverse apariţii alături de celebrul grup austriac care a repurtat succes în mai multe ocazii în oraşul nostru, iar invitaţia de a fi DJ-ul oficial de turneu a acestora a venit cât se poate de natural. „Ce înseamnă electro-swing – ul pentru mine? E foarte simplu. Ador muzica ce conţine emoţii cu sound de big band şi părţi funky. Îmi place jazz-ul şi ascult mult freejazz şi asta e metoda de a readuce acele sound-uri fantastice înapoi pe ringul de dans. E un amestec fantastic între muzică pură şi ingrediente electronice, astfel încât publicul are parte de un set deosebit. Poate fi o piesă cu ritm mai moale sau cu beat rapid, dar fiecare piesă electro swing are o magie aparte“, spune DJ-ul austriac. Pat Porre va mixa la deschiderea Toniq Bar (fostul People Cafe), vineri, 21 iunie, de la ora 23.00, la acest eveniment – care are intrarea liberă – urmând să mixeze şi rezidenţii Scottish Pub-ului, Vali Florea şi John Trend.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.