Bajaga a triumfat în cetatea Kalemegdan, cu timişoreni în public FOTO&VIDEO

Bajaga a triumfat în cetatea Kalemegdan, cu timişoreni în public FOTO&VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

bajaga1

În ciuda unei ploi năprasnice, celebra formaţie sârbească Bajaga I Instruktori a repurtat aseară un succes deosebit cu un concert memorabil în cetatea Kalemegdan din Belgrad, în faţa a aproximativ 30.000 de spectatori, printre cei aflaţi la faţa locului numărându-se şi mulţi timişoreni.

„Ne bucurăm foarte mult de faptul că la acest concert avem, pe lângă oaspeţii noştri din Belgrad, şi o serie de prieteni ai noştri veniţi din România, Slovenia, Croaţia, Polonia  şi alte ţări“, au fost cuvintele cu care membrii trupei au deschis concertul din inima capitalei sârbe, după care au început recitalul cu „442 do Beograda“. Printre melodiile interpretate la faţa locului s-au numărat Godine prolaze, Verujem, ne verujem, Gore dole sau Plavi safir, iar la cele două bisuri s-au făcut auzite şi Tamara sau Ruski voz. Alături de ei pe scenă s-au perindat mai mulţi invitaţi, printre care şi Saša Lošić, liderul trupei Plavi Orkestar, iar în rândul spectatorilor s-au aflat şi personalităţi din ţara vecină, inclusiv Neda Ukraden. Preţ de mai bine de două ore şi jumătate, cei 30.000 de spectatori au ovaţionat celebra trupă Bajaga. Printre aceştia s-au numărat şi câştigătorii invitaţiilor pentru acest eveniment în urma concursului desfăşurat pe www.pressalert.ro.

bajaga2

„Mă bucur foarte mult că la concertul nostru de aici din Belgrad au venit şi o serie de timişoreni şi vreau să îi asigur pe toţi cei care ne iubesc muzica noastră că avem un loc special în inima noastră pentru toţi fanii noştri din România.


Sunt nerăbdător să revin în Timişoara. Până atunci însă vom avea un recital extraordinar la Lugoj, pe 15 august, pentru care vom pregăti câteva surprize“, ne-a declarat solistul trupei, Momcilo Bajagic „Bajaga“.

bajaga3
FOTO: Dunja Dopsaj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.