Bajaga I Instruktori, concert extraordinar la Lugoj. Cum poți câștiga bilete la...

Bajaga I Instruktori, concert extraordinar la Lugoj. Cum poți câștiga bilete la show-ul de la Belgrad

1
DISTRIBUIȚI

bajaga (4)

Una din cele mai îndrăgite şi populare trupe din Serbia, Bajaga I Instruktori, va susţine un recital extraordinar la Lugoj, în data de 15 august, evenimentul fiind inclus în cadrul manifestărilor incluse în „Ruga Lugojeană“.

Povestea celebrei trupe care a susţinut după Revoluţie mai multe concerte în oraşul nostru, a început în 1983 când Momčilo Bajagić „Bajaga”, pe atunci chitaristul trupei Riblja Čorba, a hotărât să compună câteva piese solo.


Un an mai târziu, în luna ianuarie a apărut discul Pozitivna geografija,  care a generat hituri ca „Berlin”, „Mali slonovi” „Poljubi me”  „Marlena”, sau „Tamara”. Succesul acestui album solo i-a adus excluderea din trupa Ribla Corba în luna august a anului 1984. De-a lungul anilor trupa al cărui lider este Momcilo Bajagic a editat albumele  Sa druge strane jastuka (1985) , Jahači magle (1986) , Prodavnica tajni (1988) , Muzika na struju (1993) ,  Od bižuterije do ćilibara (1997) , Zmaj od Noćaja (2001) , Šou počinje u ponoć (2005)  şi Daljina, dim i prašina (2012).

Legendara formaţie va susţine un concert special în data de 22 iunie la Belgrad, la Donji Grad – Kalemegdan, evenimentul fiind unul cât se poate de special, având în vedere că din 2006 muzicienii nu au mai susţinut un spectacol de asemenea amploare în capitala Serbiei. În deschiderea recitalului Bajaga din Belgrad vor cânta formaţiile Eva Braun şi Bombaj štampa.

Îndrăgita trupă care a rămas în conştiinţa fanilor prin hituri ca Gore Dole, Plavi Safir, Ruski Voz sau 442 do Beograda îşi promovează cel mai recent album discografic, Daljina, dim i prašina. Fanii trupei Bajaga I Instruktori pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriidu-se până mâine la newsletter-ul nostru. Cinci cititori norocoşi se vor alege cu câte o invitaţie de două persoane la concertul din 22 iunie al trupei. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc mâine, 19 iunie.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.