Bani pentru spitalul de copii din Timișoara la evenimentul caritabil mondial The...

Bani pentru spitalul de copii din Timișoara la evenimentul caritabil mondial The Global Party

0
DISTRIBUIȚI

evefashionbun

The Global Party, un eveniment care îşi propune să strângă fonduri pentru cauze umanitare, reunind cei mai influenţi oameni din lumea modei şi a artei, se va desfășura, timp de trei zile, între 27 şi 29 iunie, în 120 de oraşe din întreaga lume. Este vorba despre 360 de locaţii, în total. Evenimentul inclus în campania The Global Party din Timişoara va avea loc vineri, la Eve Fashion Lounge, de la ora 19.00. Printre cei care vor anima atmosfera se numără DJ Sam şi Cesar Torres, iar fondurile obţinute vor fi donate Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Evenimentul este organizat de The Global Charity Trust, o asociaţie care a luat naştere acum doi ani sub umbrela binecunoscutului filantropist Lord Stanley Fink, alături de care se află David Johnston şi îşi propune să ajute diverse cauze caritabile.


Un party similar a mai avut loc acum doi ani, desfăşurat sub tutela „Around the World in 80 Days”, când 80.000 de oameni au fost prezenţi în 80 de locaţii din întreaga lume.

Anul acesta, festivităţile debutează la hotelul Savoy din Londra, iar printre locaţiile unde au loc evenimentele se numără cluburi de noapte, hoteluri de cinci stele, restaurante. Printre locurile unde au loc evenimentele se numără Hotel Muse din Bangkok, Greenhouse nightclub în New York, The Rose Club în Londra sau Ice Bar în Fiji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.