Beautiful people, noul single Radio Killer, cu timişoreanul Paul Damixie

Beautiful people, noul single Radio Killer, cu timişoreanul Paul Damixie

0
DISTRIBUIȚI

radiokiller

Proiectul dance Radio Killer, format din timişoreanul Paul Damixie şi Lee Heart a lansat un nou single ce poartă numele de Beautiful people, melodia fiind realizată alături de Junior Caldera.

După ce au avut succes recent cu ‘Middle of the night’, cei doi muzicieni au lansat noua piesă care se bucură deja de succes în rândul fanilor.


„Beautiful people sunt toţi acei oameni care ne transmit energia lor pozitivă la fiecare concert. Sperăm să vă placă piesa, pentru că am compus-o cu gândul la voi, cei care ne faceţi mereu viaţa mai frumoasă, spune Lee Heart. „Încă de când l-am cunoscut pe Junior Caldera la un eveniment pe care l-am susţinut împreuna la Riga, am avut un feeling bun despre colaborarea noastră. Ne-am înţeles excelent din punct de vedere muzical şi suntem încântaţi de rezultat“, spune Paul Damixie.

Junior Caldera este unul dintre cei mai talentaţi DJ-i francezi, făcandu-se remarcat în intreaga lume prin colaborarea cu Sophie Ellis-Bextor – Can’t fight this feeling, piesă care a ocupat poziţii fruntase în topurile de specialitate. De asemenea, Junior Caldera este renumit pentru numeroasele remixuri realizate pentru artişti ca Janet Jackson, Enrique Iglesias, Pussycat Dolls sau Paul van Dyk.

Radio Killer s-a impus de-a lungul timpului atât în ţară cât şi în afara graniţelor printr-un sound fresh şi electrizant, devenind primul proiect de DJ din România care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul ‘Lonely Heart’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.