Burning Table, rockerii timişoreni cu influenţe de Seattle pregătesc un DVD

Burning Table, rockerii timişoreni cu influenţe de Seattle pregătesc un DVD

0
DISTRIBUIȚI

burningtable2

După concertele susţinute în diverse oraşe ale ţării şi în Viena, timişorenii de la Burning Table au fost invitaţi să susţină un concert în deschiderea recitalului legendarei trupe The Animals care va avea loc la Bucureşti, în data de 14 iunie.

Cea de-a doua ediţie a festivalului „Rock în Parc”, va beneficia de concerte speciale cu trupele The Troggs şi The Animals, iar timişorenii  au fost selectaţi să concerteze la această manifestare în urma unui concurs. „Această invitaţie e o deosebită onoare pentru noi, iar după acest recital vom mai avea un concert în Bucureşti, în data de 15 iunie la clubul Ageless. În viitorul apropiat vom înregistra un DVD în colaborare cu TVR, ce se vrea a fi o prezentare a trupei“, ne-au declarat membrii trupei, care au mai adăugat că pregătesc un nou extras pe single, care va „rula“ la radiouri.

Povestea formaţiei a început în noiembrie 2011.


După o lungă carieră în ultimii 25 de ani în diferite proiecte, nucleul format din Zsolt Szabo (chitară), Levi Molnar (tobe), Nagy Bogy (voce) şi Ştefan Czifrak au decis să pună bazele Burning Table, debutul lor devenind una dintre cele mai notabile apariţii ale anului. Evoluţia trupei s-a concretizat mai apoi prin plecarea lui Ştefan şi adăugarea a doi noi membri: Răzvan Marcuci (bas) şi Saşi Vuşcan (chitară, synts, programare). Trupa pregăteşte un nou turneu internaţional pentru această toamnă şi speră ca anul viitor să participe la marile festivaluri de rock din ţară şi străinătate. „Zilelele acestea încercăm să dăm drumul la primele trei video-uri filmate în cadrul concertului nostru susţinut în clubul Daos. Pentru această toamnă pregătim un turneu mai serios în ţară şi un turneu internaţional care cuprinde deja opriri la Budapesta, Viena şi Bratislava. Din păcate, am venit destul de târziu cu materialele sonore  pentru a prinde festivalurile mari din acest an, însă pentru anul viitor cu siguranţă vom cânta la cele mai mari festivaluri din ţară“, spun băieţii care deşi nu au scos încă albumul de debut au parte de un feedback extraordinar atât din partea fanilor, cât şi a presei de specialitate. Recent, timişorenii au acordat un interviu portalului belgian Project Daybreak, fiind caracterizaţi de aceştia drept „o trupă rock alternativ din România cu influenţe din Seattle“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.