Câştigătorii celor 5 invitaţii duble la concertul Bajaga de le Belgrad oferite...

Câştigătorii celor 5 invitaţii duble la concertul Bajaga de le Belgrad oferite de PRESSALERT.ro

0
DISTRIBUIȚI

bajaga (4)

Una din cele mai îndrăgite şi populare trupe din Serbia, Bajaga I Instruktori, va susţine un recital extraordinar în data de 22 iunie la Belgrad, la Donji Grad – Kalemegdan, evenimentul fiind unul cât se poate de special, având în vedere că din 2006 muzicienii nu au mai susţinut un spectacol de asemenea amploare în capitala Serbiei. În deschiderea recitalului Bajaga din Belgrad vor cânta formaţiile Eva Braun şi Bombaj štampa.

Povestea celebrei trupe care a susţinut după Revoluţie mai multe concerte în oraşul nostru, a început în 1983 când Momčilo Bajagić “Bajaga”, pe atunci chitaristul trupei Riblja Čorba, a hotărât să compună câteva piese solo.


Un an mai târziu, în luna ianuarie a apărut discul Pozitivna geografija,  care a generat hituri ca “Berlin”, “Mali slonovi” “Poljubi me”  “Marlena”, sau “Tamara”. Succesul acestui album solo i-a adus excluderea din trupa Ribla Corba în luna august a anului 1984. De-a lungul anilor trupa al cărui lider este Momcilo Bajagic a editat albumele  Sa druge strane jastuka (1985) , Jahači magle (1986) , Prodavnica tajni (1988) , Muzika na struju (1993) ,  Od bižuterije do ćilibara (1997) , Zmaj od Noćaja (2001) , Šou počinje u ponoć (2005)  şi Daljina, dim i prašina (2012).

Îndrăgita trupă care a rămas în conştiinţa fanilor prin hituri ca Gore Dole, Plavi Safir, Ruski Voz sau 442 do Beograda îşi promovează cel mai recent album discografic, Daljina, dim i prašina.

Câştigătorii celor cinci invitaţii duble la concertul Bajaga I Instruktori, extraşi în urma concursului desfăşurat pe www.pressalert.ro, sunt:

Iasmina Negru

Molodoi Alexandra

Stanciu Ciprian

Iasmin Stoicovici

Adrian Arsene

 

Cei cinci câştigători beneficiează de câte o invitaţie care asigură intrarea pentru două persoane la concertul Bajaga de la Belgrad. Câştigătorii vor putea intra în posesia invitaţiilor la intrarea principală de la – Donji Grad – Kalemegdan – la sectorul „Presă şi Invitaţi“, pe baza buletinului de identitate, până la ora 20 (ora Serbiei). Câştigătorii pot afla mai multe amănunte şi informaţii despre modalitatea de a intra în posesia biletelor la numărul de telefon 0758381926.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.