Ce jucători sunt în teste la ACS Poli

Ce jucători sunt în teste la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

ACS POLI REUNIRE LOT01

ACS Poli testează zilele acestea mai mulţi jucători. Situaţia aduce mai mult cu trialurile de sezonul trecut decât cu o campanie de transferuri pentru prima ligă, întrucât jucătorii despre care s-a spus că se negoiază nu s-au înţeles cu clubul în mare parte. Ieri, la antrenamentele alb-negrilor a venit senegalezul Medio Ndiaye, iar astăzi, Cosmin Vancea, ultima dată jucător la Oţelul Galaţi.

Până acum, ACS Poli şi-a întărit lotul concret cu fundaşul dreapta Claudiu Belu-Iordache şi cu atacantul Alex Popovici, ambii de la Concordia Chiajna. Pe lângă cei doi, se mai antrenează cu echipa venezueleanul Jorge Ruiz, care a făcut o impresie bună până acum, dar şi Caius Lungu de la Râmnicu-Vâlcea şi Ion Dragu de la CS Mioveni.


De ieri, la antrenamente a venit şi mijlocaşul Medio Ndiaye, un senegelez în vârstă de 20 de ani care până acum a jucat fotbal doar în ţara sa. Africanul a venit şi luni la echipă, dar nu a fost primit deoarece nu avea actele necesare. Astăzi a venit şi atacantul Cosmin Vancea în probe. Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în cariera sa în prima ligă la FCM Târgu-Mureş, CS Severin şi Oţelul Galaţi.

Sunt în continuare aşteptaţi Souleyman Keita şi Andrei Voronkov, despre care oficialii spun că nu au venit încă la Timişoara deoarece nu au toate actele. În schimb, transferurile lui Florin Ilie şi Cristian Scutaru par să fi intrat în impas, iar despre venirea lui Cristian Bud nu se mai discută. În schimb, este posibil ca Eduard Pap să părăsească echipa pentru un transfer la Târgu-Mureş. Marcel Băban, cel care l-a format pe Pap la Jimbolia, preferă ca portarul de 18 ani să meargă undeva unde să apere, nu să stea pe tuşă. Clubul negociază cu Nuno Claro şi Cosmin Vâtca de la Viitorul Constanţa pentru postul de portar. Şi în privinţa cantonamentului există un mare semn de întrebare. Managerul Călin Rosenblum a spus că vrea un stagiu de pregătire în ţară, în timp ce Vali Velcea doreşte cantonament în Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.