Ce replică halucinantă a dat Robu după ce o timișoreancă s-a arătat...

Ce replică halucinantă a dat Robu după ce o timișoreancă s-a arătat nemulțumită de palmierii din centrul orașului GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1741797052">
palmieri la timisoara07_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Un cocteil îmbietor de circ şi administraţie. Aşa poate fi descrisă scena de la amiaza acestei zile, din staţia de autobuz Brătianu, unde primarul a dus presa pentru a vedea pe viu plantele exotice instalate pe fâşia verde între sensurile de circulaţie. Cele 40 de plante au costat aproximativ 150 de euro bucata şi au fost achiziţionate pe bursă de către Horticultura, a explicat Robu la briefing. Ajuns la faţa locului, primarul s-a apucat de dat interviuri, pentru a-şi lăuda iniţiativa. Între timp, câțiva oameni care stăteau în stație și-au spus și ei părerea despre inițiativa “verde” a primarului. După ce o doamnă a spus că nu este de acord cu apariția palmierilor, primarul a trecut peste asta pentru că „doamna nu e reprezentativă pentru populaţia Timişoarei”. Mai apoi, întrebat dacă nu era mai bine să repare trotuarele şi clădirile care arată jalnic, înainte de a instala plante exotice, Robu a declarat că „nu. Sunt lucrări care nu se pot face decât în paralel. Sunt alte capitole de buget şi alte distribuţii de sarcini. Chiar nu înţelegeţi cum funcţionează administraţia.(…) În paralele facem o mulţmite de  alte lucruri importante. Important e să nu facem prostii, ci lucruri necesare”.

5 COMENTARII

  1. Absolut
    Mai absolut decat vokda
    Palmierul era un lucru esential
    care lipsea Timisoarei, un lucru imperios necesar
    Trist, foarte trist…

  2. păi penibilul ăsta de primare are un nume predestinat. tre’ doar să i se găsească cine-i e stăpânul şi apoi se va afla şi raţiunea de existenţă a palmierilor, nu?

  3. pai palmieri ne trebuie noua???? de ce nu a pus meri si peri,ciresi….sa poata tot saracul sa vina cu o plasa cind buzunarul este gol…..ar fi frumos…da! dar palmieri doamne iarta-ma…daca ar veni tarzan,da!-dar in freidorf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.