Ce spune Ciuhandu despre “moștenirea grea” de care se plânge mereu Robu

Ce spune Ciuhandu despre “moștenirea grea” de care se plânge mereu Robu

3
DISTRIBUIȚI
ciuhandu 06_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Fostul edil şef al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, este în asentimentul presei „tonomat”.


Ieri, cu ocazia lansării cărţii sale, intitulate „16 ani în slujba Timişoarei”, Ciuhandu a declarat că nu regretă că s-a retras din administraţie, motivând că “era normal să mă retrag şi din raţiuni de vârstă, în primul rând, dar şi din raţiuni politice. Am vrut să ies din această atmosferă politică care nu îmi prieşte şi de care mă săturasem”. Întrebat dacă e mulţumit de realizările lui Nicolae Robu la un an de mandat, Ciuhandu a comentat că „sunt mulţumit că anumite proiecte şi acele proiecte la care am ţinut foarte mult cum este Michelangelo au pornit şi că altele se continuă, dar  în rest ce pot să vă spun…” .

Cât despre moştenirea grea pe care o acuză actualul edil şef de fiecare dată când nu poate rezolva o problemă, Ciuhandu a comentat că „m-aş bucura să lase şi ei o moştenire la fel de grea”. Totodată, la ceremonia de lansare a cărţii, Ciuhandu s-a plâns şi că el, după cum se poate vedea în carte, a realizat multe proiecte, dar nu a avut timp să iasă zilnic în faţa presei să se laude cu ele, pentru că era ocupat să muncească. În plus, pe vremea edilului şef  Gheorghe Ciuhandu Primăria Timişoara avea purtător de cuvânt.

 

3 COMENTARII

  1. Haideti mai sa fim putin seriosi………16 ANI A CONDUS PRIMARIA si se multumeste cu un proiect pentru care Robu a obtinut finantare si il face in locul lui …..ce a pazit atatia ani daca a tinut asa mult la acest proiect???!!! care sunt celalate proiecte pe care le-a facut IN 16 ANI ???? de ce nu se lauda fostul edil cu situatia in care era Colterm, RATT, SDM, ADP s.a. si cat de tare le-a „devoltat” pe aceste societati.Oameni buni pe cine incercati sa duceti cu zaharelul??… toate aceste lucruri Timisorenii le vad cu ochiul liber !!!!

  2. Ce a muncit „domnul” fost primar?sa isi adune bani pentru zile negre :))?oameni buni sa fim seriosi toata lumea stie ca el in 16 ani de mandat nu a facut nici 5 % din cat a promis…sau nu este asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.