CH Poli l-a transferat pe golgheterul Serbiei pentru noul sezon

CH Poli l-a transferat pe golgheterul Serbiei pentru noul sezon

0
DISTRIBUIȚI
27 iun Dobosi Petkovic Neskov
Ioan Doboși, președintele CH Poli, Zarko Petkovic și Slobodan Neskov, impresarul jucătorului

Echipa de handbal masculin a obţinut semnătura golgheterului Serbiei, Zarko Petkovic, un handbalist care poate evolua pe posturile de coordonator de joc şi inter stânga.


Petkovic are 31 de ani şi a evoluat ultima dată la RK Zajecar, finalista Cupei Serbiei şi ocupanta locului patru în campionat.

Prin acest transfer, oficialii CH Poli vor să suplinească plecarea lui Andrei Grasu, golgheterul campionatului românesc, la HC Minaur Baia Mare. De-a lungul carierei, Petkovic a evoluat în Serbia, Muntenegru şi Macedonia şi a bifat şi prezenţe importante în cupele europene. Sârbul a jucat cu Vardar Skopje în Liga Campionilor, cu RK Lovcen a evoluat în Cupa Cupelor, iar cu RK Zeleznicar Nis a jucat în Cupa EHF, Cupa Cupelor şi Cupa Challenge.

CH Poli mai are însă de făcut destule transferuri, deoarece acum au în lot 12 handbalişti. În acest sezon, regulamentul le permite să folosească trei străini într-un meci de campionat, după cum dorea preşedintele Federaţiei, Cristian Gaţu. Alb-violeţii au acum trei străini în lot, sârbul Petkovic, georgianul Irakli Chikovani şi bosniacul Milan Torbica, reprezentanţii clubului spun însă că e posibil să mai vină jucători din străinătate. Reunirea echipei va fi în data de 10 iulie, iar cantonamentul din acest an se va face la Debrecen. Luni, clubul îşi va schimba statutul, odată cu emiterea deciziei Tribunalului Timiş prin care CH Poli nu mai este club universitar, ci este organizat conform cu rigorile cerute de Liga Profesionistă de Handbal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.