Concert aniversar de 35 de ani de activitate cu Semnal M

Concert aniversar de 35 de ani de activitate cu Semnal M

1
DISTRIBUIȚI

semnalm2

Legendara formaţie Semnal M împlineşte 35 de ani de activitate muzicală, ocazie cu care a pregătit un amplu turneu naţional ce va include 35 de oraşe din întreaga ţară, oprirea locală a acestuia urmând să se desfăşoare miercuri, 12 iunie, la Snake Coffe & Lounge. „Turneul a fost împărţit în două etape, prima în luna iunie, iar a doua, în luna octombrie pentru că, ne-am gândit noi, şi din experienţa pe care o avem, ştim că turneele prin ţară nu merg atât de bine în plin sezon estival”, a declarat Nicu Barna, chitaristul formaţiei.

Oraşele incluse în acest turneu au fost alese prin intermediul unor sondaje efectuate online pe Facebook, pe pagina formaţiei Semnal M astfel încât membrii formației clujene vor ajunge exact acolo unde sunt aşteptaţi.


“Am ales oraşele prin sondaj pe Facebook, prin intermediul fanilor noştri din diferite oraşe și aşa am ajuns, în această primă etapă, la 17-18 oraşe, iar din octombrie vom relua turneul”, a mai precizat chitaristul formaţiei.

Trupa va cânta în spectacolele pe care le va susţine pe scenele oraşelor unde este programat turneul mai ales piesele cunoscute care au legănat copilăria şi adolescenţa multor români. Nu vor lipsi nici piese mai noi, dar, fiind un concert aniversar, vor avea prioritate piesele-legendă. Așadar, publicul va cânta cu siguranţă alături de trupă celebrele “Poveşti la gura sobei”, “Spune-mi cine eşti”, “La fereastra ta” sau “M-a vrăjit o stea”. Ultimul turneu de o asemenea amploare pe care trupa l-a susţinut a fost acum cinci ani cu ocazia celor 30 de ani de activitate muzicală. În prezent trupa e alcătuită din Ştefan Boldijar (voce, bass), Florin Ştefan (chitară, voce), Norbert „Nono” Halmágyi (tobe), Nicu Barna (chitară, percuţii şi voce) şi Cătălin Pop (chitară). Concertul va avea loc de la ora 22.00, iar biletele costă 30 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.