Concerte, concursuri, striptease şi parada motociliştilor la Bikers Festival

Concerte, concursuri, striptease şi parada motociliştilor la Bikers Festival

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1968692846">

festivalmoto (40)

Cea de-a 11-a ediţie a Bikers Festival va avea loc în perioada 21 – 23 iunie, pe plaja Monte Carlo de la Şag, organizatorii pregătind şi pentru acest an o sumedenie de surprize. Festivalul va avea parte de concerte, striptease, parada motocicliştilor şi bineînţeles o serie de concursuri, capitol la care organizatorii manifestării – cei de la Road Patrol MC Timişoara – promit câteva surprize atractive, pe lângă tradiţionalele întreceri de băut bere şi de mers încet cu motocicleta.

La capitolul concerte vor avea loc recitaluri cu Bronx , Sanctuar , Vespera , Motoract, Gothic, Pandora, Faceplant şi Corporation. Printre trupele care vor evolua în cadrul ediţiei din acest an se numără şi Vespera, o trupă înfiinţată în 2005 in Cluj Napoca, care a câştigat marele premiu al festivalului Posada Rock anul trecut şi care a lansat albumul de debut Desert of the Real, în 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.