Orza l-a amenințat pe Robu pentru apariția unor proiecte-surpriză în plenul consiliului...

Orza l-a amenințat pe Robu pentru apariția unor proiecte-surpriză în plenul consiliului local

6
DISTRIBUIȚI

orza-si-ciuhandu-640x480

La o distanţă dureros de mică de un vis – aşa s-a aflat astăzi consilerul PNŢCD Adrian Orza de scaunul de primar pentru care a luptat anul trecut în vară. Ţărănistul a condus şedinţa de plen cu mână forte.


Cel mai vehement avertisment transmis a fost chiar către edilul şef Nicolae Robu care a continuat „tradiţia” materialelor suplimentare pe ordinea de zi. Țărănistul s-a referit la cele 12 proiecte care au apărut astăzi pe ordinea suplimentară, printre care și un proiect ce se referea la schimbul de terenuri în povestea Acvariului demolat. Robu s-a plâns că „toate proiectele trebuie să fie gata la timp, toate justificate numai că puneţi-vă în situaţia executivului”. La rândul său, Orza a replicat că „mulţi din cei care realizează aceste proiecte de hotrâre ar putea da randamentul necesar ca aceste proiecte să nu mai apară. Dacă noi vom trece cu vederea se va perpetua. Este probabil ca într-o viitoare şedinţă de consiliu local să nu se mai voteze. Ar trebui să considerăm această şedinţă un punct terminus zero în ceea ce priveşte numărul atât de mare. Din păcate, pe viitor o să pice nişte proiecte”.

6 COMENTARII

  1. Deci se introduc pe ordinea de zi proiecte cu care consilierii locali nu au avut ocazia sa se familiarizeze????
    Misto de tot ! Pai CLT este Marea Adunare Nationala – voteaza „pentru” la orice proiect pus pe ordinea de zi de Nicolae Robu si oamenii lui, fara sa-l fi citit in prealabil ???

  2. Doar nu ati crezut ca se dezbat proiectele in comisii ? Hadeti sa fim seriosi doar practica asta este de cel putin 12 ani ! Doar multi dintre consilierii locali sunt obisnuiti cu ea de cateva mandate !!! De aceea locuitorii orasului nu-i cunosc , sunt niste ilustrii anonimi care sunt acolo doar sa voteze „pentru ” si sa „ciupeasca” si ei ceva avantaje .

  3. Johnny foate bine frazat!Ai perfecta dreptate…Cat despre CLT(CONSILIUL LEPRELOR TIMISOARA) o sa voteze intotdeauna pentru orice proiect DICTAT de acest robu imbacsit de proiecte si idei artificiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.