De ce-şi dorea unul dintre comisarii şpăgari de la Garda Financiară spargerea...

De ce-şi dorea unul dintre comisarii şpăgari de la Garda Financiară spargerea USL-ului şi dictatură în România

5
DISTRIBUIȚI

comisar garda financiara caras mita 1

Comisarii de la Garda Financiară Caraş Severin Sebastian Zeicu şi Remus Doban, care au fost arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant de DNA luând şpagă 1.000 lei de la patroana unei firme de transport din Caransebeş, făceau tot ce le stătea în putință pentru a-i asigura pe „cotizanţi” că totul este în regulă. În una dintre discuţiile telefonice, Zeicu o asigura pe interlocutoare că nu trebuie să-şi facă griji pentru că ultima oară le-a dat doar 600 lei  „chiar nu tre’ să vă faceţi niciun fel de probleme, Doamne…deci chiar m-aţi luat…nu ştiu ce…Nu, nu trebuie să vă se pară(…) Deci nu, să nu-ţi faci niciun fel de probleme în privinţa asta, deci niciodată, niciodată […] tot timpul aţi fost de treabă şi la noi şi să nu vă faceţi probleme”.

Când a văzut că femeia a scos cei 1.000 lei şpagă, Zeicu a asigurat-o de tot sprijinul lor, explicându-i că „măi, dacă te putem ajuta cu ceva, pe partea voastră (se referă la transportul de mărfuri efectuat de firma denunţătoarei – s.n.), spuneţi! […] Păi ce tre’ să facem, că este ceva…ţi-am zis că de acum e nasol şi poa să fie numai cu procurori, cu căcaturi, nu se ştie ce o să fie şi, măcar să stai voi liniştiţi anul ăsta, că anu’ ăsta nu o să mai fie nimic, clar ? Ştii? Până se reglementează.


Poate se sparge USL-ul, că eu îmi doresc din tot sufletul să se spargă, să se ducă naibii, deci eu îmi doresc…o dictatură, deci am ajuns să-mi doresc o dictatură că nu se mai poate face, fără dictatură nu mai poţi să pui odine în ţara asta”.

Dovada că echipa de comisari de Gardă Financiară s-a tranformat într-o fabrică de şpagă a venit din discuţia purtată de cei doi când au rămas singuri în încăpere, neştiind că sunt supravegheaţi ambiental. „După ce inculpatul Doban îl îndeamnă pe inculpatul Zeicu Sebastian să-şi ia „partea” dintr-o mită de 3.000 de lei, acest din urmă inculpat propune ca în ziua următoare, respectiv în 30 mai 2013 să „facă” Reşiţa, în sensul de a simula activităţi de control la mai multe societăţi comerciale cu care este legitim a se prezuma că aveau aceleaşi relaţii ca şi cu denunţătoarea, în acelaşi scop de a „colecta” diverse sume de bani în schimbul oferirii protecţiei. La propunerea inculpatului Zeicu, inculpatul Doban a propus să viziteze agenţi economici din Bocşa, respectiv o firmă de pompe funebre, de la care urmau a încasa 100, referindu-se probabil la 100.000.000 lei vechi, respectiv 10.000 lei. Completarea inculpatului Zeicu a fost aceea de a „vizita” şi un alt agent economic ăla,  pita, mergem la ăla, că deja îs şase luni” referindu-se la faptul că, la fel ca şi în cazul denunţătoarei, au trecut deja şase luni de când agentul economic nu a mai „cotizat”, se arată în documentele de la dosar.

5 COMENTARII

  1. Eeeeeee,d-na Corina,ca tot Caransebesul stie ce stie,cum va simtiti???Faceti vizite dese la Politia Timisoara cu pachetele??Sunteti necajita???Suparata?Pascota Corina !!!!Stie tot Caransebesul ce faceti si ce ati facut!!!!

  2. Nostalgiaresita 777 ,exact aceea doamna Corina Pascota de la mediu,care a fost ceva director la patrimoniu in Caransebes alaturi de familia ei conducea toate licitatiile,cum a pus ea mana de spatii acolo?Si cum a ajuns ea la mediu?Ce cunostiinte are?Sau in zilele noastre nu trebuie sa ai cunostiinte trebuie sa ai file,sa-te invarti in cercuri sus puse si influente-rotary club.Toata lumea stie cine este si cata coruptie „”conduce””.Acuma ca iubitul este acolo cred ca sufera.Toata lumea stie cati bani a invartit doar ca DNA ,politia doarme

  3. da este vorba de corupta CORIN PASCOTA de la mediu,care a fost director la patrimoniu la Caransebes de unde a pus mana de spatiile comerciale din localitate.Nu stitii ca nimeni nu ii face nimic din cauza pozitiei ei sociale,politice? Clubul in care se invarte,cercurile politice….dar DNA mai doarme mult in cazul ei????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.