Diggin Radio, coloana sonoră a Festivalului Acces Art

Diggin Radio, coloana sonoră a Festivalului Acces Art

0
DISTRIBUIȚI
DSC_5959
FOTO: SILVANA DOBRA

Festivalul Acces Art a fost deschis, pe ritmuri de deep house, de DJ-ii Linx , continuând cu Mental Chemistry şi Oighan care au ales un liquid drum’n’bass, creând atmosfera perfectă pentru festival.


DJ-ii care au alcătuit astfel coloana sonoră a evenimentului s-au reunit sub brand-ului Diggin Radio, care a apărut din dorinţa de a aduce muzica electronică mai aproape de public.

Băieţii de la Diggin Radio au intrat în parteneriat cu artistul Beepo care activează pe piaţa electro de doi ani. El ne-a povestit că muzica este, pentru el, un proces de creaţie: „Într-o eră în care tehnologia este complet accesibilă, asta am făcut eu, acesta e lucrul meu”.

Participanţii la festival s-au arătat mulţumiţi de performanţa artiştilor, părerea multora fiind exprimată de o fetiţă entuziasmată: „Mami, ce faină-i muzica!” Irina, una dintre participantele Acces Art, a recunoscut că muzica se potriveşte cu evenimentul. Diggin Radio nu este doar un grup de artişti, ci un brand care a adunat oameni pentru care muzica nu este o simplă pasiune, ci ceva ce-i defineşte ca artişti adevăraţi. Iar Festivalul Acces Art nu ar fi putut fi la fel fără Diggin Radio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.