DJ Optick a venit să verifice palmierii din Timişoara GALERIE FOTO

DJ Optick a venit să verifice palmierii din Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-462380792">

djoptickeftimie (2) [1024x768]

Decizia primarului Nicolae Robu de a planta palmieri în centrul oraşului nostru a avut vii ecouri şi în lumea DJ-ilor autohtoni. DJ Optick, unul din cei mai populari artişti autohtoni în domeniu, şi-a surprins fanii declarând că este nerăbdător să vadă palmierii din Timişoara.

Pe numele său adevărat Bogdan Moldovan, DJ-ul care a fost votat de mai multe ori în topul celor mai buni DJ din ţara noastră a fost invitatul special al petrecerii desfăşurate vineri noaptea în Heaven Outdoor, unde a realizat un back2back cu Adrian Eftimie, un alt nume care nu mai necesită nicio prezentare pentru amatorii de petreceri cu muzică electronică din ţara noastră. „Timişoara, astăzi venim să verificăm palmierii“, a fost mesajul pe care DJ-ul binecunoscut l-a postat pe pagina lui de Facebook înaintea show-ului din oraşul nostru. Evenimentul a avut parte de un real succes, cei doi DJ de top ai patriei noastre glumind pe parcursul nopţii vizavi de subiectul palmierilor alături de fanii lor.

Foto: Ervin Boer

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.