Doi traficanți au fost arestați pentru că au organizat transportarea a 14,6...

Doi traficanți au fost arestați pentru că au organizat transportarea a 14,6 kilograme de heroină UPDATE Cât primeau cărăușii

0
DISTRIBUIȚI

catuse

DIICOT a reușit identificarea a două persoane care sunt acuzate că au organizat mai multe transporturi de heroină care au plecat din Turcia cu destinația Germania și Olanda. Autoritățile din vestul Europei au reușit, în perioada 2010 – octombrie 2011, interceptarea a trei transporturi de heroină, canitatea totală fiind de 14,6 kilograme.


Marfa era preluată de curieri din Turcia și transportată cu avionul în țările de destinație. În urma investigațiilor, s-a stabilit că persoanele care au organizat transporturile de droguri de mare risc sunt arădenii Simoc Mirela, fostă Karoly, și Karoly Marius Emil. Aceștia au fost arestați ieri pentru trafic internațional de droguri de mare risc.

UPDATE Femeia, de 43 de ani, stabilită în Olanda şi fiul acesteia, de 26 de ani, stabilit în Austria, au fost depistaţi şi reţinuţi în municipiul Arad. Aceștia au racolat mai mulţi bărbaţi din Arad, pe care i-ar fi plătit cu sume cuprinse între 2.000 şi 4.000 de euro, pentru a transporta peste 12 kg. de heroină. Pe numele celor două persoane au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, organizarea şi finantarea traficului international de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.