Elevii navetiști primesc o parte din banii de drum datorați de Ministerul...

Elevii navetiști primesc o parte din banii de drum datorați de Ministerul Educației

0
DISTRIBUIȚI

elevi-navetisti

Veşti bune pentru elevii de liceu din Timiş care fac naveta. Ministerul Educaţiei a decis să aloce o parte din banii necesari pentru a deconta abonamentele. Concret, au fost alocaţi  aproximativ 1,6 milioane de lei, bani care vor acoperi abonamentele elevilor din Timiş de pe lunile septembrie – decembrie şi parţial de pe luna ianuarie a acestui an.


Aura Danielescu, inspector şcolar adjunct, a afirmat, astăzi, că speră ca ministerul să aloce până la finalizarea acestui an şcolar şi restul banilor, adică mai bine de trei milioane de euro.

Banii vor ajunge la şcolile din Timiş până cel târziu joi, astfel că după această dată elevii pot să îşi ridice banii pentru plata abonamentelor. Vă reamintim că Ministerul Educaţiei nu a mai decontat abonamentele elevilor navetişti din luna septembrie, iar în mai multe şcoli din ţară, elevii au intrat în grevă japoneză. În judeţul Timiş există mii de elevi care sunt nevoiţi să facă naveta, iar nedecontarea abonamentelor ar fi determinat ca tot mai mulţi să abandoneze şcoala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.