Evaluare Națională: mai puțin de 200 de elevi din Timiș au susținut...

Evaluare Națională: mai puțin de 200 de elevi din Timiș au susținut proba la Limba maternă. Ce subiecte au avut la germană FOTO UPDATE Prezența la examen

0
DISTRIBUIȚI

poză

Nu mai mult de 183 de elevi de clasa a VIII-a din judeţul Timiş au susţinut, astăzi, cea de-a doua probă din cadrul Evaluării Naţionale, la Limba Maternă, sub stricta supraveghere a camerelor video. Cei mai mulţi şi-au verificat cunoştinţele la limba germană, şi anume 123 de copii de la Liceul Nikolaus Lenau, 47 de elevi au susţinut proba scrisă la limba maghiară, unsprezece, la limba sârbă şi doi la limba romani. Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, până în acest moment nu a fost semnalat niciun incident.

Cei aproape 5.000 de elevi din judeţul Timiş care s-au înscris la Evaluarea Naţională mai au de susţinut o probă, mâine, la Matematică.


Vă reamintim că, ieri, la proba scrisă la Limba Română, un elev din Timişoara a fost eliminat din sală, singurul la nivel naţional, şi a primit nota 1 pentru că i-a sunat telefonul în timp ce susţinea examenul.

poză(1)

UPDATE Niciun absent la cea de-a doua probă scrisă a Evaluării Naţionale, în judeţul Timiş. Însă un elev care trebuia să susţină proba la Limba sârbă a dat examenul mai târziu pentru că nu a reuşit să intre în sala de examen până la ora 08:30, aşa cum prevede regulamentul. De asemenea, niciun elev nu a fost prins cu telefonul la el sau că ar fi încercat să copieze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.