EXCLUSIV Ce spune europarlamentarul Cristian Bușoi despre propunerea lui Ponta de a-l...

EXCLUSIV Ce spune europarlamentarul Cristian Bușoi despre propunerea lui Ponta de a-l numi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

16
DISTRIBUIȚI

cristian busoi 11

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi va fi nominalizat ca preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), după ce Doru Bădescu a demisionat, a anunţat, în această, seară, premierul Victor Ponta. El a precizat, la postul B1 TV, că Bădescu şi-a prezentat demisia în urma discuţiei pe care a avut-o cu acesta referitor la reacţia greşită în cazul nominalizării lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS. „S-a grăbit în termeni exageraţi la ceva ce nu se întâmplase încă”, a spus Ponta. Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat pe fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă drept membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din partea Administraţiei Prezidenţiale, scrisoarea de nominalizare fiind transmisă în data de 10 iunie. Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a transmis că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei „o gafă” a Administraţiei Prezidenţiale, „specifică organizaţiilor mafiote”, şi ameninţă că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.

Contactat de PRESSALERT.ro, Cristian Bușoi, a confirmat nominalizarea și a declarat în exclusivitate ”  sunt onorat de această propunere pe care mi-a făcut-o domnul prim ministru.


O să am o discuție mâine și o să accept această însărcinare. O să discut în detaliu de ce trebuie făcut. Am câteva idei, dar am să le spun după ce discut cu domnul prim ministru. Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Crin Antonescu pentru sprijin”.

16 COMENTARII

  1. Despre C. Busoi se spunea ca reprezenta in Parlament interesele unui lant de farmacii. O fi fost adevarat? Daca a fost adevarat, o mai fi adevarat ???
    Tot despre acest personaj (care cica nu a prea apucat sa profeseze ca medic) se mai spunea ca ar fi decalarat acum vreun an ca urma sa devina managerul unui spital de stat dupa privatizarea acestuia. O fi fost adevarat?

  2. trebuie sa fie foarte profitabila meseria de parlamentar daca copilul asta a renuntat sa profeseze ca medic si apoi notar.
    se pare ca la cnas e si mai mare butoiul cu miere decit in parlamentul cu sute de corupti…

  3. Bușoi ăsta, pus la CNAS, e si medic, și absolvent de drept (Titu Maiorescu ;)) și notar, și absolvent al colegiului de apărare. Ce chin, să acumulezi atâtea diplome, când era suficientă diploma de purtător de servietă a doamnei Vălean, cab nr 2 din PNL.

  4. Lasă că era bun Duţă ăla, care a lăsat bolnavii de cancer fără morfină. Ca premiu pentru incompetenţă Băse s-a gândit să îl numească in CA. Minunat.

  5. sunteti niste carcotasi cu toti ce mai pot sa zic ,sigur cei care comenteaza pe site-urile de presa sunt tot aceasi cu decat sa mearga la vot mai bine beau o bere si sparg o samanta,rusine sa va fie!!! Felicitari domnului Busoi pentru postul primit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.