Femeie, accidentată grav pe trotuar de un BMW al cărui şofer a...

Femeie, accidentată grav pe trotuar de un BMW al cărui şofer a fugit UPDATE 2 Cine a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI

accident lugoj

O femeie de 56 de ani, din Lugoj, a fost lovită, în această dimineaţă, de un  BMW pe trotuar, pe strada Mihai Viteazul, iar şoferul a fugit de la locu accidentului. Maşina, înmatriculată în Franţa, circula cu viteză şi, din primele cercetări, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe trotuar. După ce a acroşat victima, maşina s-a izbit de un stâlp de electricitate. Şoferul şi pasagerii au coborât din maşină şi, în loc să acorde primul ajutor, au fugit. Femeia a fost transportată la spital cu multiple fracturi. Poliţiştii de la Rutieră au reuşit să identifice proprietarul maşinii, dar acesta nu recunoaşte că a fost la volanul maşinii, susţinând că vroia să facă schimb de maşini cu un alt ţigan venit de la Bistriţa Năsăud.


Cei care au fost identificaţi până acum dau vina unul pe altul, iar unii dintre ei şi-au schimbat între timp inclusiv hainele cu care au fost îmbrăcaţi. Conform unei informaţii de ultimă ora, poliţiştii au intrat în posesia unor imagini video şi încearcă să stabilească exact cine s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma audierilor, polițiștii au stabilit că la volan se afla, în momentulproducerii accidentului, Alin Faur, în vârstă de 28 de ani. Bărbatul nu are permis de conducere, iar când a fost testat avea o alcoolemie de 0,38, fiind dus ulterior dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta împreună cu pasagerii mașinii sunt audiați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

UPDATE 2 În urma audierilor, procurorul a decis reținerea lui Alin Faur, care urmează să fie prezentat, mâine, cu propunere de arestare preventivă instanţei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.