Fiica primarului Timişoarei, poză inedită cu Horia Brenciu GALERIE FOTO

Fiica primarului Timişoarei, poză inedită cu Horia Brenciu GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-981004266">

brenciu (37) [1024x768]

Andreea Robu, fata primarului Timişoarei, a ţinut neapărat să se fotografieze cu îndrăgitul solist Horia Brenciu, după concertul pe care acesta l-a susţinut azi – noapte în oraşul nostru, la Heaven Outdoor. Aceasta şi-a postat poza pe profilul ei de Facebook, unde prietenele ei şi-au exprimat invidia pentru acest instantaneu fotografic. Horia Brenciu a susţinut un recital extraordinar alături de orchestra sa, HB Orchestra, evenimentul fiind unul care a generat ropote de aplauze la faţa locului. Cei interesaţi au putut cumpăra şi discurile scoase de muzicianul născut în Braşov. Acum 11 ani, muzicianul a pus bazele HB Orchestra, pentru care este lider vocal şi cu care interpretează piese din repertoriul personal şi internaţional.

Recent, el i-a facut şi Innei o dedicaţie specială interpretând noua sa piesă în variantă …moldovenească. “Dragă Inna, pentru că împreună am fost într-un oraş moldovenesc, frumos, pe numele lui Iaşi şi am stat împreună – îţi facem această dedicaţie… Trebuie să ştiţi că ea a fost sursa noastră…inspiratoare”, a declarat Horia. Recitalul de la Timişoara a inclus şi cel mai nou single al său, „Azi am chef de mare”.

FOTO: Ervin Boer

2 COMENTARII

  1. Din cauza astora e tara asta unde e pentru ca toti prostii vor sa se fotografieze cu „vedete” si sa „starneasca invidia”, va dati seama cat de limitat e ziaristul ce a scris tampenia asta, si la fel si fica-sa lui Robu daca a aprobat si asta…

    • Ca o replică la ceea ce s-a postat mai sus, eu zic ca țara aceasta a ajuns așa din cauza ”ciocoilor” care se ”perpetueaza” mai ceva ca in opera lui Nicolae Filimon. Și dacă ar fi să o luam din alt punct de vedere, economia țării si structura socială nu este deloc influențată de acest gen de lucruri care…să fim realiști – nu au loc numai în România. Șocant este faptul ca nu distingem înseamnă cu adevărat sa fi prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.