Finul interlopului Sorin Udrea, arestat de Tribunalul Timiş. Vezi ce acuzaţii i...

Finul interlopului Sorin Udrea, arestat de Tribunalul Timiş. Vezi ce acuzaţii i se aduc

4
DISTRIBUIȚI

samoila moravita

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererea DIICOT de arestare a lui Samoilă Alexandru, zis “Sandi”, finul lui Sorin Udrea, din Moraviţa, care, ieri, a fost reținut în urma valului doi de descinderi care au vizat gruparea „”stăpânului oraşului”.


Samăoilă este acuzat de faptul că a fost implicat în jefuirea unui traficant de ţigări din Oraviţa, în 2011. După ce sub ameninţarea cuţitului, Cosma Viorel, zis „Vio Blondu”, a pus mâna pe ţigări, Udrea l-a sunat pe „Sandi”, care avea ca misiune să verifice dacă este Poliţie pe traseul dintre Moraviţa şi Oraviţa, şi i-a cerut să pregătească depozitul unde au fost duse ţigările de contrabandă. După ce victima a sunat la 112, un echipaj al Poliţiei l-a oprit pe Cosma Viorel, care imediat l-a sunat pe Udrea şi i-a spus că  uşa de acces în curtea casei în care au fost lăsate ţigările, a rămas deschisă. „Pentru a nu fi descoperiţi, Udrea Sorin Adrian  l-a sunat pe  Samoilă Alexandru, la ora 18.00, spunându-i „ du-te repede la tine acasă,..fă  change-ul , mută-le undeva!!”. Astăzi, Samoilă a fost arestat pentru aderare la un grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă şi tâlhărie.

4 COMENTARII

  1. Mi se pare mie sau din buzunarul mascatului din dreapta din foto atirna ceva ca un balon albastru usor desumflat ??? are un picior de manechin cu ciorap albastru, Doamne Iarta-ma ca nu indraznesc sa ma gindesc la altceva 😉 LOL 😉 LOL 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.