Florin Ilie, din Poli a lui Marian Iancu, nu mai vine la...

Florin Ilie, din Poli a lui Marian Iancu, nu mai vine la ACS. Unde ar putea ajunge jucătorul

0
DISTRIBUIȚI

poli tg mures08_resize

Fundaşul central Florin Ilie nu va mai ajunge la ACS Poli alături de colegii săi de la Chiajna şi vechea Poli, Belu şi Popovici. Reprezentanţii clubului spun că au negociat şi pentru Ilie, însă Marian Iancu declară contrariul.

După promovarea ACS Poli în Liga I s-a vorbit despre repatrierea unor foşti jucători de la Poli, plecaţi după ce Marian Iancu nu a mai înscris echipa în campionat.


Numele menţionate au fost cei trei jucători de la Concordia Chiajna, Claudiu Belu, Alex Popovici şi Florin Ilie, dar şi Cristian Scutaru, plecat la Dinamo. Între timp, atacantul Popovici şi fundaşul dreapta Belu au ajuns la ACS Poli şi se antrenează de o săptămână cu echipa. Iancu spune că ACS Poli nu l-a dorit pe Ilie. „Florin Ilie nu a făcut obiectul lui ACS Poli. Este o confuzie. Tot ceea ce cei de la club au dorit, au primit, pentru că le-am dat prioritate în acest sens”, a declarat Marian Iancu, pentru PRESSALERT.ro. Acum, Ilie e aproape de un transfer tot la o nou-promovată, Corona Braşov. De asemenea, şi venirea lui Scutaru este improbabilă.

La club sunt în probe nouă jucători. Astăzi a venit în probe Andrei Pavelescu, un fotbalist de 23 de ani venit de la Progresul Cernica, ce poate evolua atât fundaş central, cât şi fundaş dreapta. El s-a alăturat celor opt jucători testaţi, Jorge Ruiz, Caius Lungu, Ion Dragu, Michel Rosenblum, Mediop Ndiaye, Cosmin Vancea, Alessandro Venezia şi Răzvan Moldovan. Jucătorul sârb despre care cei de la club au spus ieri că va veni azi în teste nu a mai venit la antrenamente întrucât nu i-a convenit că clubul vrea să îl testeze înainte de a semna o înţelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.