Franceza și germana se învață vara: ce condiții de înscriere sunt la...

Franceza și germana se învață vara: ce condiții de înscriere sunt la cursurile organizate de centrele culturale la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

CENTRUL CULTURAL FRANCEZ TIMISOARA

Centrul Cultural German organizează şi pentru anul de studiu 2012-2013 cursuri de limba germană, organizate în module standard cu durata de zece săptămâni şi două întâlniri pe săptămână şi module intensive de trei săptămâni, cu câte cinci întâlniri pe săptămână. Cursanţii noi, cu excepţia începătorilor, vor susţine un test scris şi oral, gratuit, în urma căruia se face plasarea la nivelul corespunzător, iar la înscriere poate fi achiziţionat, la preţuri speciale, setul de manuale după care se lucrează pe parcursul întregului nivel. Cursul standard poate fi achitat în două rate, din care prima se achită la înscriere, iar cei care achită în avans două cursuri consecutive beneficiază de o reducere substanţială.


Pentru primul modul intensiv, înscrierile au loc în perioada 25 iunie – 2 iulie.

Centrul Cultural German este partener acreditat al Goethe-Institut în domeniul cursurilor de limba germană, care au la bază metoda comunicativă, în care competenţele lingvistice ale cursanţilor sunt formate în jurul situaţiilor de comunicare de zi cu zi. Cursanţii Centrului Cultural German beneficiază de acces gratuit la bibliotecă şi de utilizare gratuită a Centrului de Studiu Individual din cadrul CCG şi au posibilitatea de a participa la diferite evenimente culturale ale centrului care prezintă aspecte din viaţa socio-culturală a Germaniei.

Institutul Francez din Timişoara organizează, la rândul lui, un club de vacanţă pentru copii între 4 şi 14 ani, pentru învăţarea sau iniţierea în limba franceză. Programul se desfăşoară în cinci zile ale săptămânii timp de două ore, fiind suplimentat, pentru cei care doresc, cu o oră de atelier în cadrul mediatecii Institutului Francez, iar un modul cuprinde 20 de ore didactice. Înscrierile se fac până în data de 4 iulie. Tot în sezonul estival, sunt organizate cursuri intensive de limba franceză – nivel începător şi intermediar – şi cursuri de comunicare în limba franceză şi antrenament pentru examenele TEF aQuébec, TCF, DELF/DALF. Înscrierile pot fi făcute până în 27 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.