Furtună teribilă: un zid s-a prăbuşit peste cinci garaje, o casă lovită...

Furtună teribilă: un zid s-a prăbuşit peste cinci garaje, o casă lovită de fulger a luat foc

0
DISTRIBUIȚI

lightning_in_arlington1

Cinci garaje şi trei maşini, care se aflau înăuntru, au fost avariate, noaptea trecută, la Arad, după ce un zid s-a prăbuşit peste ele în timpul unei furtuni, iar o casă a luat foc după ce a fost lovită de un fulger. Furtuna a afectat întreg judeţul Arad, fiind rupţi zeci de copaci sau crengi, informează Mediafax.

„Zidul din componenţa gardului unui imobil s-a prăbuşit peste cinci garaje, avariind trei maşini, în proporţie de 30 până la 70 la sută. S-a intervenit cu echipaje de deblocare şi salvare pentru îndepărtarea elementelor de construcţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca.


Tot în municipiu, o casă de pe strada Radnei a luat foc după ce acoperişul a fost lovit de un fulger. Proprietarii au sunat, în jurul orei 03.00, la 112 pentru a cere ajutor, iar două echipaje de pompieri s-au deplasat la locul incendiului cu autospeciale de stingere, constatând însă că au nevoie de suplimentarea forţelor de intervenţie.

„Sosiţi la faţa locului cu două autospeciale de stingere, pompierii au constat că incendiul se manifesta cu violenţă la tot acoperişul, cu risc de propagare la imobilele vecine. A fost solicitat sprijinul altor două echipaje, iar după o intervenţie care a durat patru ore a fost lichidat focul”, a declarat Pleşca. În total, la incendiu au intervenit 25 de pompieri, fiind distruse însă întreg acoperişul mansardei şi mobilier din locuinţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.