Gest de mulțumire sau de asigurare a publicului la stadion: intrare liberă...

Gest de mulțumire sau de asigurare a publicului la stadion: intrare liberă la ultimul meci al ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

ACS_poli_tm_damila_maciuca_pauzaTS020

ACS Poli va lăsa intrarea liberă la ultimul meci de miercuri, cu FC Bihor Oradea, care va începe la ora 18.00.


Echipa este deja promovată matematic în Liga I şi speră să atragă cât mai mulţi oameni pe „Dan Păltinişanu” la sărbătoarea promovării.

În acest sezon, ACS Poli a avut bilete de 5 lei la Tribuna 2, 7 lei la Tribuna 1, 10 lei la Tribuna 0 şi 20 de lei la loje. De asemenea, la Peluza sud se intra gratis dacă spectatorii aveau însemne ale clubului sub formă de tricouri, eşarfe sau steaguri în vechile nuanţe de alb-violet. Totuşi, cu excepţia primului meci cu UTA, când au fost aproximativ 6.000 de spectatori, în rest asistenţa a sărit rareori de 1.000 de persoane. Liga a II-a nu era foarte atractivă pentru timişoreni nici în ultimul an cu Marian Iancu, așa că în retur puțini au fost cei care au mai venit la stadion. De aceea, conducerea ACS Poli a decis să lase intrarea liberă, pentru a nu sărbători pe un stadion gol. Stadionul „Dan Păltinişanu” are o capacitate de peste 32.000 de locuri.

1 COMENTARIU

  1. Au fost doar vreo 4000 de spectatori dar e bine şi aşa. Să vină culorile înapoi şi media spectatorilor va trece de 10.000 sezonul viitor.
    Forza Viola!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.