Harta trotuarelor distruse din centrul Timișoarei, întocmită de anti-fanii primarului Robu de...

Harta trotuarelor distruse din centrul Timișoarei, întocmită de anti-fanii primarului Robu de pe Facebook GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-143480717">

10164_10151510665726964_901673773_n

Nu doar “presa tonomat” a făcut bilanţul primului an de mandat al edilului şef Nicolae Robu, ci şi cetăţenii Timişoarei activi pe Facebook. Dacă unii s-au mulţumit la a comenta pe diverse pagini, alţii au luat oraşul la pas, pentru a vedea, cu ochii lor – aşa cum i-a sfătuit primarul însuși, care sunt realizările sale. Şi pentru că nimic nu e mai grăitor decât o imagine,  un fost jurnalist timişorean,  a făcut un album foto cu una din “atracţiile turistice” ale urbei de pe Bega – trotuarele din centrul oraşului.  Albumul este precedat şi de o scurtă prezentare. „A trecut primul an din mandatul lui Nicolae Robu ca primar al municipiului Timişoara. În interviul acordat agenţiei Agerpres şi publicat în 30 mai 2013, domnia sa a declarat «Pot să spun că am luat măsuri pentru toate ţintele pe care mi le-am propus, cele pe şase luni au fost împlinite, iar pentru cele pe patru ani au fost demarate toate procedurile şi sunt avansate». Din articolele apărute în presă în mai şi iunie 2012, ne reamintim că a doua prioritate pe termen scurt (6 luni) anunţată de N. Robu a fost «Repararea trotuarelor din centrul istoric şi a aleilor de pe malul Begăi». Acest album reuneşte fotografii realizate în intervalul 13 – 19 iunie 2013 în centrul istoric al Timişoarei, care arată dacă Nicolae Robu şi-a onorat promisiunea – sau, asa cum foarte elegant a sugerat o jurnalistă locala cu mult har, în ghidul turistic al oraşului trebuie inserat un anunţ privind centrul istoric în sensul că femeilor li se recomandă să nu umble pe aici în încălţăminte cu tocuri (eu sfătuiesc barbaţii să nu poarte pe aici pantofi de ocazie cu talpă de piele)”, scrie, contul său de Facebook, Johnny Bîtea, autorul albumului foto. Pe final citorii primesc şi un sfat: „concluzia albumului este clară: în centrul istoric este bine să umbli cu prudenţă pe aproape peste tot (inclusiv în Piaţa Unirii, plină de denivelpări), asigurându-te unde calci”. În cel mai scurt timp, vor începe lucrări de reabilitare a centrului istoric al Timișoarei, conform unui proiect realizat de administrația Ciuhandu.

2 COMENTARII

  1. Sunt un fan consacrat a Dlui. Robu, dar pot sa confirm, alaturi de ceilalti nemultumiti ai Timisoarei ca sufar intens si urasc trotoarele din centru , si nu numai. Am sesizat in scris, nu odata, o voiu face periodic, prin reveniri scrise, cu speranta ca se vor rezolva odata si odata. E vorba de trotoarul din jurul Catedralei de la Sinaia, trotuarele de pe strada Radulescu si trotoarele de pe str. Odobescu, coltul imediat la stanga din Radulescu, pana la Intim. Considera-le, te rog si pe acestea ca fiind din buricul targuluji, ca sunt si…de .. la taxe, sigur sunt!

  2. daca zona centrala era incadrata in Colegiul 2, in campania de la parlamentare, ex-Viceprimarul Grindeanu le-ar fi astfaltat pe toate…asta e!!! :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.