Horia Brenciu şi orchestra sa, din nou în concert la Timişoara

Horia Brenciu şi orchestra sa, din nou în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

brenciu 036

Îndrăgitul muzician Horia Brenciu va susţine un recital extraordinar la Timişoara alături de orchestra sa, HB Orchestra, evenimentul fiind de neratat pentru cei care apreciează muzica solistului născut în Braşov.

Acum 11 ani, muzicianul a pus bazele HB Orchestra, pentru care este lider vocal şi cu care interpretează piese din repertoriul personal şi internaţional cu peste 400 de titluri din diverse genuri muzicale.


În 2008, Horia Brenciu a lansat primul său album “35”, un material în care artistul abordează stilul funk şi soul, iar în luna mai a anului 2010 a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, “37”, despre care spune că este inspirat de femeie şi de dragoste, “din dorinţa de a da viaţă sentimentelor şi gândurilor”. Recent, el i-a facut şi Innei o dedicaţie specială interpretând noua sa piesă în variantă …moldovenească. “Dragă Inna, pentru că împreună am fost într-un oraş moldovenesc, frumos, pe numele lui Iaşi şi am stat împreună – îţi facem această dedicaţie… Trebuie să ştiţi că ea a fost sursa noastră…inspiratoare”, a declarat Horia. Recitalul de la Timişoara va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 23.00, la Heaven Outdoor şi va cuprinde şi cel mai nou single al său, „Azi am chef de mare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.