Juniorii de la ACS Poli, rezultate slabe la final de campionat

Juniorii de la ACS Poli, rezultate slabe la final de campionat

0
DISTRIBUIȚI

juniori.acspoli

Fotbaliştii de la grupele de juniori de la ACS Poli nu au obţinut rezultate prea strălucite pe acest final de sezon competiţional. Juniorii A au adus cu ei o serie întreagă de înfrângeri de la turneul semifinal de la Piatra-Neamţ şi nici celelalte grupe de vârstă nu au reuşit să se califice la vreun turneu final.

Dacă în trecut Poli Timişoara se impunea la juniori A cu grupa lui Robert Fruşa, anul aceste rezultatele de la ACS Poli nu s-au apropiat de performanţele din trecut.


În aceste condiţii, decizia conducerii de a face un concurs pentru antrenori ai Centrului de Copii şi Juniori pare întemeiată dacă ne uităm pe rezultatele înregistrate. Grupa de juniori A pregătită de Cristi Contescu a suferit trei înfrângeri destul de usturătoare la Piatra-Neamţ, unde timişorenii au marcat un singur gol. Ceahlăul lui Gheorghe Chivorchian i-a învins cu 2-0, Viitorul Constanţa s-a impus cu 5-1, iar Dinamo Oneşti a trecut de bănăţeni cu 5-0. Juniorii B a lui Roberto Ivan nu s-au calificat la turneul semifinal, oprindu-se în play-off. La juniori C, ACS Poli a participat cu două echipe. Prima, cea a generaţiei născute în 1998 pregătită de Sorin Vlaicu, dar şi generaţia născută în 1999, pregătită de Antonio Foale, tehnician şi la ASU Poli. La junior C sistemul competiţional este diferit de cel de la juniori A şi B. Doar grupa lui Sorin Vlaicu s-a calificat în semifinalele turneului zonal. Aici, fotbaliştii timişoreni au câştigat cu 3-1 cu CFR Cluj, dar au pierdut cu 2-1 meciul cu Atletico Arad şi au ratat calificarea în finala turneului zonal. În ceea ce priveşte concursul de antrenori pentru Centrul de Copii şi Juniori, rezultatele vor fi validate după reunirea Consiliului Director de mâine şi vor fi anunţate ulterior.

Foto: www.acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.