La ce distanţă enormă se va afla primarul Timişoarei când se pronunţă...

La ce distanţă enormă se va afla primarul Timişoarei când se pronunţă sentinţa finală în dosarul ANI de incompatibilitate

3
DISTRIBUIȚI

robu instalare primar 1

Informaţia oferită de deputatul Alin Popoviciu în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro s-a dovedit a fi adevărată. Edilul şef Nicolae Robu a confirmat că în data de  9 iunie va face o excursie în Coreea de Sud, la peste 8.000 de kilometri de Timişoara, sejur care ar urma să dureze circa o săptămână.


În tot acest timp, edilul şef va stabili contacte diplomatice, conform succintului comentariu pe care l-a făcut pe acestă temă. De remarcat este faptul  că primarul pleacă fără griji cu toate că  în 11 iunie Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să se pronunţe dacă   a fost incompatibil, în perioada în care a deţinut simultan  funcţiile de senator al României, cea de rector al Universităţii Politehnica Timişoara, dar şi de preşedinte al PNL Timis aş cum a stabilit Agenţia Naţională de Integritate.  Dacă pe tema deciziei Robu a comentat de foarte multe ori, postând chiar şi pe pagina sa de Facebook previziunile ale cu privire la verdictul magistraţilor, Robu nu a putut să ne spună de unde a ştiut deputatul Alin Popoviciu de planurile sale, dar a dat asigurări că nu s-au mai văzut de multă vreme.

 

3 COMENTARII

  1. CEL MAI PeNaL PRIMAR DIN ISTORIA TIMISOAREI !BAIATU’ ASTA A „CAZUT” IN PRIMARIE CA MUSCA PE RAHAT ,DEZASTRU TOTAL ! FANTANA MUZICALA,TRASEU FEROVIAR SUBTERAN SI PROBABIL VA ADUCE DUNAREA PRIN TIMISOARA 😀 …halatu’,cat e halatu’ ! 🙂

  2. Wow, poate pățește și ăsta precum fostul camarad de partid, Jiji… îl saltă de pe aeroport mascații, în așteptarea sentinței ANI… nu că ne-am supăra… sau, mai bine, să plece…??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.