Munca în Occident, între vis frumos și țeapă urâtă: cum au fost...

Munca în Occident, între vis frumos și țeapă urâtă: cum au fost înșelate 20 de tinere din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Keyboard and hands

Au fost  momite cu bani frumoşi, chemate să muncească în apartamente şi apoi lăsate cu ochii în soare.


Este păţania a douăzeci de tinere din Timişoara care s-au adresat Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș (ITM). Situaţia a fost făcută publică astăzi de către şeful ITM, Pavel Kassai. Acesta a precizat că la mijloc sunt mai mulţi italieni care au deschis call-centere în apartamente sau chiar în incinta unor hoteluri. Atrase cu salarii bune oferite de firme din Italia, tinerele au muncit pe brânci pentru ca mai apoi să nu îşi primească banii, asta pentru că angajatorii lor au plecat din oraş. Tot legat de promisiuni de muncă pe meleaguri străine, Kassai a mai atenţionat că mai multe firme au oferit consultanţă penru angajare în străinătate către aproape 4.000 de timişoreni pentru ca mai puţin de 100 să beneficieze efectiv de contracte de  muncă.

1 COMENTARIU

  1. Bai nana Codruta, ori dai stiri, ori rebusuri. Inchipueti ca citesti prima data ce scrii in aceasta postare, ca articol nu-l pot numi. Ce dracu’ intelegi ? Refa textul si anuleaza aceasta anomalie.
    Stau si ma intreb : daca asemenea cacaturi sunt date ca si stiri de o „aGENTIE” de presa, ma intreb , cine, si daca este un om cu capul pe umeri, conduce un asemenea WC public, cu inscriptii pe pereti ?
    Putem afla si noi cine e „merituosul” care conduce aceasta caricatura de presa online?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.