Muzică şi poezie, într-un eveniment de excepţie cu Akua Naru VIDEO

Muzică şi poezie, într-un eveniment de excepţie cu Akua Naru VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

akuanaru (1)

Melomanii timişoreni vor avea parte de un eveniment special în cadrul căruia va concerta Akua Naru & The Digflo Band, trupă care reuşeşte să creeze o atmosferă similară cu cea a unei scene de teatru, doar că spectacolul pe care îl propun urmăreşte un flux emoţional, în care sunt antrenaţi şi spectatorii, a căror dispoziţie va fi schimbată în bine, prin prezenţa ritmului de jazz şi a poeziei.

Pe numele ei adevărat Latanya Hinton, Akua Naru e o solistă de hip hop care a terminat facultatea în Pennsylvania, şi a avut ocazia să călătorească destul de des în locuri ca Africa sau China.


Albumul ei de debut The Journey Aflame a apărut acum doi ani şi conţine 14 track-uri şi trei interludii. Actualmente solista este stabilită în Germania şi a avut ocazia să susţină evenimente alături de tobarul Tony Allen (din legendara trupă Fela Kuti) şi a concertat pe aceeaşi scenă alături de Patrice, Tete, Ursula Rucker sau Blitz The Ambassador. Anul trecut în luna mai, artista a scos albumul Live & Aflame Sessions, o interpretare live a pieselor incluse pe albumul ei de studio, care a fost mixat de Wolfgang “Stackman” Stach, câştigător al prestigiosului premiu Echo din Germania. Alături de ea se vor afla cei şase membri ai trupei DIFGLO: Christian Nink (tobe), Alex Roenz (bass), Leif Braeutigam (chitară), Sebastian Scobel (clape), Julian Ritter (saxofon) şi DJ Rafael Baska (turntable). Concertul îi va avea în deschidere pe Norzeatic Live Band, unul dintre pionierii hip-hop-ului românesc şi al muzicii electronice autohtone. Biletele pentru concertul care va avea loc la Setup Venue în data de 14 iunie, costă 30 lei şi se pot cumpăra la locaţie sau online pe www.eventim.ro şi www.myticket.ro, sau prin reţeaua Eventim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.